System Disk Kullanımı 100

SFurkan

80+
Reaksiyon skoru
59
Öncelikle hayırlı Ramazanlar sorunum klasik Systemin diski kullanması, ne yaptıysam düzelmedi masaüstünde kullanmıyor uygulamaya girdiğimde kullanmaya başlıyor sanki programlı gibi, oyun diski kullanmaya başladığı an systemde kullanmaya başlıyor droptan oyunu oynayamıyorum. İkinci ekrandan izledim Forza oynarken Forza diski kullanmaya başladığı an systemde kullanıyor Forza kullanmayı bıraktığında systemde bırakıyor her oyunda oluyor bu Csgo Squad vs. ne yapmalıyım önceden böyle bişey yoktu son 1 haftadır böyle Kasperskya ve Malwarebytes a tarattım bişey çıkmadı.

Reis bu olayla yıllardır uğraşıyom. harddiskler tamir edilebilir parçalar değildir ve bu %100 disk kullanımının tek çözümü bile yoktur . yeni harddisk alman veya ssd ye geçmen gerekir.kafasına göre bazen %100 kullanır bazen düşer . isterse sistemin en iyisi olsun hdd bozuksa çaresi yok

Öncelikle hayırlı Ramazanlar sorunum klasik Systemin diski kullanması, ne yaptıysam düzelmedi masaüstünde kullanmıyor uygulamaya girdiğimde kullanmaya başlıyor sanki programlı gibi, oyun diski kullanmaya başladığı an systemde kullanmaya başlıyor droptan oyunu oynayamıyorum. İkinci ekrandan izledim Forza oynarken Forza diski kullanmaya başladığı an systemde kullanıyor Forza kullanmayı bıraktığında systemde bırakıyor her oyunda oluyor bu Csgo Squad vs. ne yapmalıyım önceden böyle bişey yoktu son 1 haftadır böyle Kasperskya ve Malwarebytes a tarattım bişey çıkmadı.
Dostum ben o sorunumu az da olsa şu video ile giderdim. Maalesef SSD tek kalıcı çözüm.

Dostum ben o sorunumu az da olsa şu video ile giderdim. Maalesef SSD tek kalıcı çözüm.
Bunu denedim geçici bir çözüm bu yaptım bi saat sonra eski haline döndü.
Reis bu olayla yıllardır uğraşıyom. harddiskler tamir edilebilir parçalar değildir ve bu %100 disk kullanımının tek çözümü bile yoktur . yeni harddisk alman veya SSD ye geçmen gerekir.kafasına göre bazen %100 kullanır bazen düşer . isterse sistemin en iyisi olsun HDD bozuksa çaresi yok
HD Tune de sıkıntı yok gözüküyordu tek çözüm ssd mi?

Bunu denedim geçici bir çözüm bu yaptım bi saat sonra eski haline döndü.

HD Tune de sıkıntı yok gözüküyordu tek çözüm SSD mi?
Maalesef dostum. Bende hala HDD kullanmaktayım ve dezavantajları içimi parçalıyor :(

SSD'ye geçmen gerekiyor

HDD mi sıkıntılı şimdi bi anda neden olduki HD tune sıkıntısız gösteriyor işi bitti mi HDD nin
HDD TUNE sağlam göstersede bu hdd ler diğer parçalar gibi arızasını göstermez kapalı kutu gibi. bir çok sorununu gördüm ilginç ilgiç çözümleri yok. format atmayı dene windows düşür 7 de %100 disk kullanımı fazla etkilemiyor diye biliyorum deneyimlerim sonucu

SSD'ye geçmen gerekiyor
Tamamdır hocam teşekkürler PC değiştireceğim yapacak bişey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HDD TUNE sağlam göstersede bu HDD ler diğer parçalar gibi arızasını göstermez kapalı kutu gibi. bir çok sorununu gördüm ilginç ilgiç çözümleri yok. format atmayı dene windows düşür 7 de %100 disk kullanımı fazla etkilemiyor diye biliyorum deneyimlerim sonucu
Bi anda oldu Win7 geçmem galiba sıfır hdd veya yeni pc alacağım.

Geri