Kötü öneri. Epeyden bakıp bodoslama öneri yapılmaz insanlar para veriyor o kadar.
Bu bilgisayar benim oyun oynamama izin verecek mi peki? Özellikle csgo oynuyorum, yüksek fps istiyorum orada zaten düşük ayar oynuyorum. Yani aslında gaming laptop gibi olursa daha iyi olabilir diye düşündüm, bunu yazmalıydım benim hatam. Yine de çok teşekkür ederimKötü öneri. Epeyden bakıp bodoslama öneri yapılmaz insanlar para veriyor o kadar.
https://www.hepsiburada.com/acer-as...bilir-bilgisayar-nx-hf9ey-004-p-HBV00000T2AAM Bu yeterli ve uygun. Daha fazla para vermenize gerek yok. 5-6 k ya alacağınız laptop çok fark ettirmeyecek size. En azından şu piyasada.
1 buçuk ay kadar bekleyebilirim, malum üniversite sınavı. Sınava gireceğim bende, sınavdan sonra düşünebilirim.onerim biraz daha bekleyip yeni ryzen laptoplara bakmaniz olucaktir
Bu kadar diyorsanız vardır bir bildiğiniz ben pek anlamıyorum bu işlerden, tek bildiğim intel almamam gerektiğiBekleyebilirsen kesin bekle, piyasa zaten rezalet dolar da aldı başını gidiyor. 4. Nesil Ryzenları beklemeni şiddetle öneririm.
Onu biliyorsan o sana yeterBu kadar diyorsanız vardır bir bildiğiniz ben pek anlamıyorum bu işlerden, tek bildiğim Intel almamam gerektiğiOkul sıkıntısı olmasa çok iyi masaüstü toplayabilirim aslında 3500x 3600x ile ama maalesef olmuyor laptopun kısıtlı şartlarına kalıyoruz.. Bekleyelim bakalım 4. nesili. Teşekkür ederim cevabınız için
Aldığı fpsi pek beğenmedim açıkçası, 200 fps civarı bir şey istiyorum ben, beklemek çok mantıklı değil gibi aslında evet ama en azından fiyat artsada istediğimi alacağımın garantisi var diyelim o yüzden beklemek mantıklı geldi banada. Yorumunuz için çok teşekkür ederimBir seviyeye kadar yeter. 60-100 fps civarında görüntüye bağlı olarak gezebilirsiniz.
Önümüzdeki aylarda da bu paraya bu performansı bulamıcaksınız. Hatta iddaa ediyorum 5k ya kadar bulamıcaksınız. 6k civarına düşecek laptoplar ile belki mümkün ama. Şöyle açıklayayım kendimi: bu bilgisayar sadece dahili bir ekran kartına sahip (iGPU) ama bu dahili ekran kartı piyasanın garip bir şekilde laptoplar için en iyi performans veren iGPU larından biri. Fiyatının bu kadar düşük olması çok şaşırtıcı cidden. Ben şahsen low da 720p de bannerlord bile oynamıştım ordan dolayı da eminim. Kim ne der bilmem ama sırf bugünlerde alıp haftaya 1000tl fazlasına bile satılabilir bu bilgisayar emin olun. 4k fiyat altı benzerini bulmak zaten mümkün değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu ekonomik şartlarda fiyatların düşmesini beklemek de mantıklı değil maalesef.
SizedeSiz bilirsiniz. Kolay gelsin.