Hayır gitmeyeceksin yüksek risk olduğu için.Istanbuldayim 9.sinifim okula gitcekmiyim
Ingilizce hocasi meslek dersleri icin gelceksiniz dedi ingilizce grubunda
Ama müdür yardimcisi asil hoca sinif grubuna suan bisey bildirmedi ziya selcuk böyle diyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hoca gitceksiniz diyor ingilizce hocasiHayır gitmeyeceksin yüksek risk olduğu için.
Hocam onu bilemem ama yapılan açıklamaya göre gitmeyeceksin. Ama hoca geleceksiniz derse onu bilemem.Hoca gitceksiniz diyor ingilizce hocasi
Hic bisey bilmiyor bu hoca ya daha müdür yardimicis bisry demedi bir yerinden uyduruyor tovbe estafurllah ya
Hoca fotograf atti gelceksiniz diye 9.siniflarla ilgili bisry yazmiyorHocam onu bilemem ama yapılan açıklamaya göre gitmeyeceksin. Ama hoca geleceksiniz derse onu bilemem.
+1Okul açılsa bile tekrar kapanacaktır
sence kapatırlarmı bunun için ziyanın ölmesi lazımOkul açılsa bile tekrar kapanacaktır
hacı ders calısıyorsan gunu gunune ne onemı var sınavın su tarıhte olacagı vs bır de okul mevzusunda ıse ıstanbul da olmaz benceIstanbuldayim 9.sinifim okula gitcekmiyim
Ama müdür yardimcisi asil hoca sinif grubuna suan bisey bildirmedi ziya selcuk böyle diyor
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Knk sinavlaei biz önceden olduk okullar acilcak mi diye merak ettim uzaktan iyiydihacı ders calısıyorsan gunu gunune ne onemı var sınavın su tarıhte olacagı vs bır de okul mevzusunda ıse ıstanbul da olmaz bence
Kapatırlarsence kapatırlarmı bunun için ziyanın ölmesi lazım
Ben de 9. sınıfım perşembe günü 3 ders meslek derslerini işlemeye okula gitcektim oda uzaktan eğitim oldu. Bize bu hafta uzaktan eğitim. ( İSTANBUL DA YIM )Istanbuldayim 9.sinifim okula gitcekmiyim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle