VALORANT Kulübü

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,330
1614789490528.png

Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur :) Kulübün ismi “VALORANT Kulübü”.

Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun :)

Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “VALORANT Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
VALORANT Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. VALORANT Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır :D

Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar :)

İyi günler dilerim herkese.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Dostlar selamlar. Bugün yeni bir kulüp kurmaya karar verdim. Umarım onaylanır ve faydalı olur :) Kulübün ismi “Valorant Kulübü”.

Bu konu altında Valorant muhabbeti yapabilir, takım toplayıp maç yapabilir, turnuva yapabilir, kısacası eğlenebilirsiniz. Ama lütfen konunuz sadece Valorant olsun :)

Kulübe katılmak için bu konu altına “Katıldım” yazmanız, oyun içi nick ve tag’inizi yazmanız ve ardından imza kısmınıza “Valorant Kulübü [Main karakteriniz]”i yazmanız gerekiyor.
Yani şöyle örnek vereyim, main karakteri Sage olan birisi imzasına şunu yazmalı:
Valorant Kulübü [SAGE] . İsterseniz karakterin ismini farklı renk de yapabilirsiniz. Valorant Kulübü [SAGE] gibi. Tabi rengin karaktere uygun olmasına özen gösterin. Umarım anlamışsınızdır :D

Ek olarak bu konu altına bulduğunuz Valorant Taktik videolarını da paylaşabilirsiniz. Herkesin işine yarar :)

İyi günler dilerim herkese.
iyi iyi katıldım şimdi ne yapim ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ali_
katılıyorum yaptım imazaya bu arada rankım çok yüksek değil çok rekabet girmedim 3 4 defa girdim ark bulamadım iyi

Katılıyorum o.O2 o.O2 o.O2 o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,021
Üyeler
186,429
Son üye
Maykil Jorsan
Geri