Python icin kurs onerisi

BTK Akademi var. Yorumlarına göre her detayına giren, detaylı ve uzun bir kursmuş.

Hocam BTK akademi demiştim. Bir bakın bence :).

BTK Akademi iyidir

BTK akademiye başlayacaktım ben. Babam güvenilir bulmamış, youtube'dan evieplusacademy takip ediyorum, iyi midir
Seri düzenli gitmiyor, ve çok bağımsız. Pek hoş değil ama karar senin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BTK akademiye başlayacaktım ben. Babam güvenilir bulmamış, youtube'dan evieplusacademy takip ediyorum, iyi midir

Seri düzenli gitmiyor, ve çok bağımsız. Pek hoş değil ama karar senin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e-devlet hesabım olmadığı için 1milyonistihdam ile giriş yapıyorum onda da ebeveynden izin istiyor. Babam güvenilir bulmamış, o yüzden BTK' ya başlayamıyorum.

e-devlet hesabım olmadığı için 1milyonistihdam ile giriş yapıyorum onda da ebeveynden izin istiyor. Babam güvenilir bulmamış, o yüzden BTK' ya başlayamıyorum.
BTK akademi'nin aciklamasini Galaksi Liderimiz(!) yapti, yani devletin baslattigi bir proje nasil guvenli olmayabilir?

hocam devletin desteklediği bi platformdaki desteklediği bi proje ben kullanıyorum bi güvenilirlik sorunu ile karşılaşmadım henüz

Geri