MF PRODUCT 0571 Mekanik Klavye İncelemesi

ErhanTG

80+
Reaksiyon skoru
46
Merhaba arkadaşlar kısa süre öncesinde MF PRODUCT 0570 alınır mı diye bir konu açmıştım ve bir arkadaşımız 0570 için bir inceleme oluşturmuştu. Bu olayın ardından kısa bir süre sonra trendyol 9-10-11 mart indirimlerinden MF PRODUCT 0571 model klavyeyi almaya karar verdim. İlk deneyimlerimi sizlere aktaracağım.

Not: 0570 modelini almama sebebim anti ghosting özelliğinin olmaması.

(+) Yönleri:

*Fiyat performans (156.99 TL'ye blue switch mekanik klavye)

* RGB LED ışıklandırma ve bu ışıklandırmayı çeşitli şekilde ayarlayabilme

*Windows tuşu kitleme gibi tuş kombinasyonları

*Satıcı firmanın iyi paketlemiş ve kargolanmış olması (Satıcı firma her yerde MonoFiyat)

*Anti ghosting özelliğinin bulunması

(-) Yönleri:

*Compact klavye olması (Numlock tuşlarının olmaması)

*Klavyenin Türkçe harfleri barındırmaması (bunlar yerine nokta üstten kesme gibi işaretler bulunuyor)

*Işık kısma ve yükseltme yok veya ben bulamadım.

Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlayacağım arkadaşlar. Fotoğraflar da ekleyeceğim 1-2 adet.

Ürünü aynı fiyata almak isteyenler için: https://www.trendyol.com/mf-product...-74473043?boutiqueId=557328&merchantId=137389

Ekler

• WhatsApp Image 2021-03-10 at 13.16.55.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-10 at 13.16.55.jpeg
    158.8 KB · Hit: 406
  • WhatsApp Image 2021-03-10 at 13.17.51.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-10 at 13.17.51.jpeg
    173.5 KB · Hit: 303
  • resim_2021-03-10_133348.png
    resim_2021-03-10_133348.png
    157.6 KB · Hit: 378
Eline sağlık. Kendi sitesi monofiyat.com dan da alabilirdin. Güvenilir.

Eline sağlık bu markayı kötülüyor herkes oysaki çok f/p ürünleri var.

Eline sağlık bu markayı kötülüyor herkes oysaki çok f/p ürünleri var.
Katılıyorum hocam. Eğer bu klavyeyi almasaydım gamepower warlock compact modelini alacaktım ve 70-80 tl daha fazla para verecektim. Tahminimce ikisi de beni ortalama 2-3 yıl götürecek bir fark göremiyorum yani.

Gayet güzel marka çinden ürettirip getiriyorlar. 30TL'lik kulaklığı çok kaliteli şuan kullanıyorum.
Bende zamanında 70 TL'ye aldığım kulak üstü ve 10 TL'lik kulak içini kullanıyorum gerçekten kaliteli fiyatına göre.

Katılıyorum hocam. Eğer bu klavyeyi almasaydım gamepower warlock compact modelini alacaktım ve 70-80 TL daha fazla para verecektim. Tahminimce ikisi de beni ortalama 2-3 yıl götürecek bir fark göremiyorum yani.
Aynı zamanda eksi yönlerine yazdığım compact kısmını gamepower warlock klavye için de yazacaktım yani aralarında fark olamamasına rağmen çok iyi bir fiyat politikası izliyorlar.

Merhaba arkadaşlar kısa süre öncesinde MF PRODUCT 0570 alınır mı diye bir konu açmıştım ve bir arkadaşımız 0570 için bir inceleme oluşturmuştu. Bu olayın ardından kısa bir süre sonra trendyol 9-10-11 mart indirimlerinden MF PRODUCT 0571 model klavyeyi almaya karar verdim. İlk deneyimlerimi sizlere aktaracağım.

Not: 0570 modelini almama sebebim anti ghosting özelliğinin olmaması.

(+) Yönleri:

*Fiyat performans (156.99 TL'ye blue switch mekanik klavye)

* RGB LED ışıklandırma ve bu ışıklandırmayı çeşitli şekilde ayarlayabilme

*Windows tuşu kitleme gibi tuş kombinasyonları

*Satıcı firmanın iyi paketlemiş ve kargolanmış olması (Satıcı firma her yerde MonoFiyat)

*Anti ghosting özelliğinin bulunması

(-) Yönleri:

*Compact klavye olması (Numlock tuşlarının olmaması)

*Klavyenin Türkçe harfleri barındırmaması (bunlar yerine nokta üstten kesme gibi işaretler bulunuyor)

*Işık kısma ve yükseltme yok veya ben bulamadım.

Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlayacağım arkadaşlar. Fotoğraflar da ekleyeceğim 1-2 adet.

Ürünü aynı fiyata almak isteyenler için: https://www.trendyol.com/mf-product...-74473043?boutiqueId=557328&merchantId=137389
Soru sormak isteyen olursa bilgilendirebilirim.

selam
klavyeden memnun musun agam
Hocam klavyeden aşırı memnunum. Normalde compact bir klavye olduğundan dolayı hızlı alışamam diye düşünüyordum ancak 1-2 gün içerisinde seri şekilde kullanabilmeye başladım kalavyeyi.

Soru sormak isteyen olursa bilgilendirebilirim.
570 Modelinde numlock tuşları mevcut üstelik fiyatı da aynı. Neden onu almadın hocam ?

570 Modelinde numlock tuşları mevcut üstelik fiyatı da aynı. Neden onu almadın hocam ?
Anti ghosting özelliği mevcut değil hocam. 3 Tuştan fazlasına aynı anda basılamıyor maalesef.

Geri