10000TL Bütçe ile Laptop Önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Reaksiyon skoru
18,046
Bütçe
10000
Selamlar Değerli Dostlar
Üniversiteden bir arkadaşım için laptop arayışı içerisindeyiz ve mobil bilgisayarlar hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için size danışmak istedim.
10000TL bütçe ile sizden 2 farklı amaca yönelik Laptop önerisi isteceğim.
1)Günlük kullanım ders ve normal sunum amaçlı ve sistem gereksinimi düşük oyunları açabilecek bir laptop
2)Oyun odaklı bir laptop

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

Selamlar Değerli Dostlar
Üniversiteden bir arkadaşım için laptop arayışı içerisindeyiz ve mobil bilgisayarlar hakkında pek bilgi sahibi olmadığım için size danışmak istedim.
10000TL bütçe ile sizden 2 farklı amaca yönelik Laptop önerisi isteceğim.
1)Günlük kullanım ders ve normal sunum amaçlı ve sistem gereksinimi düşük oyunları açabilecek bir laptop
2)Oyun odaklı bir laptop

Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
https://www.hepsiburada.com/acer-ni...bilir-bilgisayar-nh-q7pey-002-pm-HB00000VHU8V 500 tl kadar aşıyor nasıl olduğu konusunda pek fikrim yok.

Öncelikle teşekkür ederim önerileriniz için.
Sadece iş odaklı olarak önerebileceğiniz modeller var mı?

Şu tarz bir şey düşünülebilir.

Ayrıca bu bütçede ne kadar mantıklı bilmiyorum ama RTX'li olsun diyorsanız buna bakabilirsiniz;

Sadece iş odaklı ise Macbook Air bakılabilir ama oyun odaklı bilgisayarlar zaten bütün işleri görüyor. Almışken ikisi birden olsun. :D

Casper nirvana x500 inceledi Pchocası. Arada valorant ve lol tarzı oyunlar oynuyacak ise taşır derim.

Sadece iş odaklı ise Macbook Air bakılabilir ama oyun odaklı bilgisayarlar zaten bütün işleri görüyor. Almışken ikisi birden olsun. :D
Bende o tarz bir öneride bulunmak istiyorum kendisine.
Günümüz şartlarında oyun odaklı laptoplar hem işlemci hem ekran kartı tarafında yeteri kadar güçlüler .
Tek sorun şu ki oyun oynayacak mısın sorusuna 'belki' cevabını aldım...

Sadece iş odaklı içinse daha ince laptoplar var. Tasarruf işlemciye sahip seriler oluyor genellikle. Lenovo Yoga Slim serisi veya Macbook bakabilirsiniz ama fiyatını haketmeyen modeller bence. Macbook yine kişiden kişiye değişir ama Lenovo Yoga Slim tarzı serilerin modellerini tercih etmezdim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
Emresnckttn
Geri