Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,543
Arkadaşlar bu durum normal mi? Ekran kartı kullanımı %90-100 arasında genelde
Forzada çalışmıyorMSI afterburner yazılımı ile bakın, konuya ekleyin.
R3 3100, İNNO3D 1660 Super. İmzada yazıyor zatenİşlemci ve ekran kartın nedir?
Hocam darboğaz desek değil, Forza Horizon 4 GPU bazlı bir oyun diye biliyorum. GPU nun fazla kullanılması normal.Forzada çalışmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
R3 3100, İNNO3D 1660 Super. İmzada yazıyor zaten
Ama CPU yu niye bu kadar fazla kullanıyor onu merak ediyorum, ara sıra 90 lara kadar çıktığını gördümHocam darboğaz desek değil, Forza Horizon 4 GPU bazlı bir oyun diye biliyorum. GPU nun fazla kullanılması normal.
Hocam CPU nun fazla kullanılması kötü değil. Aksine az kullanılır ise darboğaz olur ve bu kötü bir durumdur.Ama CPU yu niye bu kadar fazla kullanıyor onu merak ediyorum, ara sıra 90 lara kadar çıktığını gördüm
Tamam o zaman hocam bir sorun yok değil mi kullanımlarda?Hocam CPU nun fazla kullanılması kötü değil. Aksine az kullanılır ise darboğaz olur ve bu kötü bir durumdur.
Maalesef forzada çalışmıyorGörev yöneticisi bu tarz değerleri göstermekte pek iyi değil, afterburner ile bakın derim.
Maalesef forzada çalışmıyor
CPU kullanımı %100 e kadar çıkmış, GPU kullanımı 100 ile 85 arası genellikle 90 ın üstündeSol üstte gözükmesine gerek yok afterburner a da alt + tab ile grafikten duruma bakabilirsiniz orda kaça kadar çıkmış vs. yazar.
CPU kullanımı %100 e kadar çıkmış, GPU kullanımı 100 ile 85 arası genellikle 90 ın üstünde