Alınır neden alınmasın. Hem az yakıyor hem konforlu.Sifir modeli yeni modelleri 150 bin den basliyor
Annem icin almayi düşünüyoruz clio sizce alinir mi ?
kadın için derkenTeknik konuyu bilmem fakat bence o fiyata Fiat Egea almak daha mantıklı.
Ama bir kadın için bence de Renault iyidir.
d-dostum feminaziler görmesinTeknik konuyu bilmem fakat bence o fiyata Fiat Egea almak daha mantıklı.
Genelde kadınlar daha küçük araba kullanıyorlar, ondan dolayı söylüyor.kadın için derken
feminaziler görmesinGenelde kadınlar daha küçük araba kullanıyorlar, ondan dolayı söylüyor.
Araba havalanmaya basliyor derken nasio anlamadimTam bir yakıt cimrisi ve hızlı (1.5 dizelden bahsediyorum.) kaçıyor ama 130 - 140'dan sonra araba havalanmaya başlıyor. Kronik ses sıkıntısı var, hızlı gitmeye başlayınca arabanın içine çok ses geliyor.
Herhangi bir viraja girdiğin zaman araç dengesizleşiyor. Benim önerim o fiyatlara Opel Corsa. Bence alınabilecek en güzel arabalardan. Renault Clio'dan kat ve kat daha iyi.Araba havalanmaya basliyor derken nasio anlamadim
Peki max 200k ya bir kadin icin ne gibi araba önerebilirsin çok uzun bir arac olmasın clio gibi jip felan varsa
Ve otomatik zorunlu
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...jant-mavi-deri-doseme-led-far-876557901/detay bunun gibi. Eğer biraz daha araştırırsam güzel fiyata daha iyi bulabilirsin.Araba havalanmaya basliyor derken nasio anlamadim
Peki max 200k ya bir kadin icin ne gibi araba önerebilirsin çok uzun bir arac olmasın clio gibi jip felan varsa
Ve otomatik zorunlu
Corsanın yol tutuşu cliodan iyi mi?Herhangi bir viraja girdiğin zaman araç dengesizleşiyor. Benim önerim o fiyatlara Opel Corsa. Bence alınabilecek en güzel arabalardan. Renault Clio'dan kat ve kat daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...jant-mavi-deri-doseme-led-far-876557901/detay bunun gibi. Eğer biraz daha araştırırsam güzel fiyata daha iyi bulabilirsin.
Sj mizah.feminaziler görmesin
fiat egea seven ya da tavsiye eden görmedimTeknik konuyu bilmem fakat bence o fiyata Fiat Egea almak daha mantıklı.