Renault clio alinir mi??

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,602
Sifir modeli yeni modelleri 150 bin den basliyor

Annem icin almayi düşünüyoruz clio sizce alinir mi ?

Tam bir yakıt cimrisi ve hızlı (1.5 dizelden bahsediyorum.) kaçıyor ama 130 - 140'dan sonra araba havalanmaya başlıyor. Kronik ses sıkıntısı var, hızlı gitmeye başlayınca arabanın içine çok ses geliyor.

Tam bir yakıt cimrisi ve hızlı (1.5 dizelden bahsediyorum.) kaçıyor ama 130 - 140'dan sonra araba havalanmaya başlıyor. Kronik ses sıkıntısı var, hızlı gitmeye başlayınca arabanın içine çok ses geliyor.
Araba havalanmaya basliyor derken nasio anlamadim

Peki max 200k ya bir kadin icin ne gibi araba önerebilirsin çok uzun bir arac olmasın clio gibi jip felan varsa

Ve otomatik zorunlu

Peki max 200k ya bir kadin icin ne gibi araba önerebilirsin çok uzun bir arac olmasın clio gibi jip felan varsa

Ve otomatik zorunlu
Herhangi bir viraja girdiğin zaman araç dengesizleşiyor. Benim önerim o fiyatlara Opel Corsa. Bence alınabilecek en güzel arabalardan. Renault Clio'dan kat ve kat daha iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve otomatik zorunlu
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...jant-mavi-deri-doseme-led-far-876557901/detay bunun gibi. Eğer biraz daha araştırırsam güzel fiyata daha iyi bulabilirsin.

Geri