Furkankrbkn
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
- Bütçe
- 1000
1000tl bütçeyle alabileceğim kulaklık önerir misiniz? Kablosuz olursa daha iyi olur ama kablolu önerilerede açığım.
Eskidi diyorlarOyun oynayacaksanız alabileceğiniz en iyi kulaklık Hyperx Cloud II.
her sene yeniliyolardı diye biliyorum.Eskidi diyorlar
Fps oyunlar oynuyorum arada film izleyip müzik dinleyebilirim1000tl bütçeyle alabileceğim kulaklık önerir misiniz? Kablosuz olursa daha iyi olur ama kablolu önerilerede açığım.
Çok duydum ama pahallı geliyorİndirimlerden logitech g pro x alabilirsin
Ne kadar eskirse eskisin En iyi oyuncu kulaklığı HyperX Cloud II dir bence. düşünmeden almanı öneririm.Eskidi diyorlar
Bilmiyorum ama daha iyileri vardır benceher sene yeniliyolardı diye biliyorum
Furyx nasıl kablosuz ve cloud 2 den daha iyi diyorlarNe kadar eskirse eskisin En iyi oyuncu kulaklığı HyperX Cloud II dir bence. düşünmeden almanı öneririm.
https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-beyaz-gaming-kulaklik/ Kullanıyorum gayet şık ve güzel rahat saatlerce takılı kalsa bile acıtmaz. Ayarlama yeri de var zaten1000tl bütçeyle alabileceğim kulaklık önerir misiniz? Kablosuz olursa daha iyi olur ama kablolu önerilerede açığım.
Belirli bir bütçe için en iyisi cloud olabilir ama hepsiyle karşılaştırıldığında çok düşük kalacaktırNe kadar eskirse eskisin En iyi oyuncu kulaklığı HyperX Cloud II dir bence. düşünmeden almanı öneririm.
Kablosuz kulaklık almak istiyorsan FuryX önermem. Cloud II tabii ki FuryX ten daha iyi. Ama illa kablosuz alıcam diyorsan 1500TL ye Cloud II Wireless alabilirsin. veya indirim bekleyiğ Logitech G Pro X alabilirisin .Bilmiyorum ama daha iyileri vardır bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Furyx nasıl kablosuz ve cloud 2 den daha iyi diyorlar