İncehesap el captain alindı .

ARKADAŞLAR herkeze iyi veya kotu yorumlariniz icin tesekkur ederim ALLAH olmayanada versin

Dostum hayırlısı olsun çok güzel sistem işin içine monitör ve diğer ekipmanlarda girince alınabilecek en iyisini almışsın güle güle kullan

kanka ama adam klavye mouse moniötrüne kadar düzmiş fiyat farkedecektir iilahaki
Aynen hocam fiyat farkediyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum hayırlısı olsun çok güzel sistem işin içine monitör ve diğer ekipmanlarda girince alınabilecek en iyisini almışsın güle güle kullan
Allah razi olsun Usta Daha iyisi sizin olsun

Hocam dediiğim gibi sistem yine çok iyi olmuş uzun süreler götürür seni.İleride RAM arttırırımı yapabilirsin ve harddisk ekleyebilirsin.
[/Qallah razi olsun usta daha iyisi sizin olsun ram slotu 4 lu defilmi usta 2 tane bos yer olacak oraya ilerde attirim yapabilirim demi

Sistem çok iyi hayırlı olsun
allah razi olsun darisi size

allah razi olsun darisi size
Eyvallah hocam ben de topladım bu kadar iyi olmasa da 7kya alınabilecek güzel bir pc aldım :DDarısı olmayanların başına hocam

Boşuna 2080li sistem atıyosunuz . aynı parçaları ona ekleyince değişen bir şey olmuyor

Kullanıcı yorumları hakkında konuşuyorum.TECHNOPAT S.Hem adam MSI almış.Sen niye kötü bir ürün almış gibi konuşuyorsun ki?Yanlış anlamadıysam.
Yanlış anlamışsın, ürünleri çok kalitelidir, hem Gamepower'i hemde James Donkey'i çok denedim özellikle kulaklık olarak Gamepower çok kaliteli

Yanlış anlamışsın, ürünleri çok kalitelidir, hem Gamepower'i hemde James Donkey'i çok denedim özellikle kulaklık olarak Gamepower çok kaliteli
Dostum bu markaların ürünleri hakkında hiç ama hiç olumlu yorum görmedim başa forumda.

Geri