Yunuscanemre
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ARKADAŞLAR herkeze iyi veya kotu yorumlariniz icin tesekkur ederim ALLAH olmayanada versin
Aynen hocam fiyat farkediyordukanka ama adam klavye mouse moniötrüne kadar düzmiş fiyat farkedecektir iilahaki
Allah razi olsun Usta Daha iyisi sizin olsunDostum hayırlısı olsun çok güzel sistem işin içine monitör ve diğer ekipmanlarda girince alınabilecek en iyisini almışsın güle güle kullan
Sistem çok iyi hayırlı olsunArkadaşlar bu şekilde yaptim iyi olmus mu ? Ince hesaptan alisveris yapan varmi ?
bayram sonuna kalirmi ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam dediiğim gibi sistem yine çok iyi olmuş uzun süreler götürür seni.İleride RAM arttırırımı yapabilirsin ve harddisk ekleyebilirsin.
[/Qallah razi olsun usta daha iyisi sizin olsun ram slotu 4 lu defilmi usta 2 tane bos yer olacak oraya ilerde attirim yapabilirim demi
allah razi olsun darisi sizeSistem çok iyi hayırlı olsun
Eyvallah hocam ben de topladım bu kadar iyi olmasa da 7kya alınabilecek güzel bir pc aldımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah razi olsun darisi size
Hiç denedin mi peki? Denesen zaten böyle demezsinGamep. de James D. hepsi kötü.
Kullanıcı yorumları hakkında konuşuyorum.TECHNOPAT S.Hem adam MSI almış.Sen niye kötü bir ürün almış gibi konuşuyorsun ki?Yanlış anlamadıysam.Hiç denedin mi peki? Denesen zaten böyle demezsin
Yanlış anlamışsın, ürünleri çok kalitelidir, hem Gamepower'i hemde James Donkey'i çok denedim özellikle kulaklık olarak Gamepower çok kaliteliKullanıcı yorumları hakkında konuşuyorum.TECHNOPAT S.Hem adam MSI almış.Sen niye kötü bir ürün almış gibi konuşuyorsun ki?Yanlış anlamadıysam.
Dostum bu markaların ürünleri hakkında hiç ama hiç olumlu yorum görmedim başa forumda.Yanlış anlamışsın, ürünleri çok kalitelidir, hem Gamepower'i hemde James Donkey'i çok denedim özellikle kulaklık olarak Gamepower çok kaliteli