Yanlışlıkla masaüstündeki herşeyi sildim!

Toukhan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,473
Gereksiz dosyaları falan siliyordum shift+delete ile yanlışlıkla parmağım kaydı ve yanlış bir tuşa bastım neye bastım bilmiyorum masaüstündeki her şey silindi bunu geri döndürmenin yolu varmı

Ctrl Z denesene bir

windows gezgininden herşeyi geri masaüstüne kopyala

Geri dönüşüm kutusundan hepsini seç ve geri yükle ?
Hocam shift+delete in ne işe yaradığından bihaberdarsınız galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windows gezgininden herşeyi geri masaüstüne kopyala
Hocam bazı programlar , yaptığım tasarım çalışmaları falan vardı onları istiyorum gerisi önemli değil zaten çoğu kısayoldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ctrl Z denesene bir
İşe yarasaydı zaten yazmazdım :(

Kullanıcılar dosyaları kaldırmak için shift + delete yöntemini uyguladıklarında geri dönüşüm kutusu es geçilmiş olur. Bu aşamada, Windows İşletim Sistemi depolama medya aygıtından silinen dosya ve klasörleri geri getirmek kurtarmak için herhangi bir seçenek sunmaz. Dosya artık Windows İşletim Sistemi tarafından kurtarılamaz. Aslında, dosyanın içeriği diskte kalır, diskin kapladığı bölüm başka bir dosyanın üzerine yazılıncaya kadar bozulmadan kalır. Bu yüzden, Shift + Delete tuşlarına basarak gizlenen dosyaları geri getirmek için tek ihtiyacınız olan bir veri kurtarma. Shift Delete ile silinen dosyayı geri getirme işlemini kolaylaştıran güçlü ve kullanımı kolay bir çözüm en iyi seçeneğiniz olacaktır.

Kullanıcılar dosyaları kaldırmak için shift + delete yöntemini uyguladıklarında geri dönüşüm kutusu es geçilmiş olur. Bu aşamada, Windows İşletim Sistemi depolama medya aygıtından silinen dosya ve klasörleri geri getirmek kurtarmak için herhangi bir seçenek sunmaz. Dosya artık Windows İşletim Sistemi tarafından kurtarılamaz. Aslında, dosyanın içeriği diskte kalır, diskin kapladığı bölüm başka bir dosyanın üzerine yazılıncaya kadar bozulmadan kalır. Bu yüzden, Shift + Delete tuşlarına basarak gizlenen dosyaları geri getirmek için tek ihtiyacınız olan bir veri kurtarma. Shift Delete ile silinen dosyayı geri getirme işlemini kolaylaştıran güçlü ve kullanımı kolay bir çözüm en iyi seçeneğiniz olacaktır.
Tamam güzel nasıl yapacağım bende bunu arıyorum

Veri kurtarma sihirbazları var, genelde telefoncular veya bilgisayarcılar da bu şekilde hizmet sunuyor diye biliyorum. Bi danışırsan iyi olabilir
Bilgisayarcılara gram güvenim yok

masaüstü simgelerini kapatmadın değilmi baksana bi ona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri