Gt 1030 350 TL alınır mı?

GT 1030 için 350 TL çok ama çok uygun. O kartı şu anda 600 TL'den aşağıya bulmak çok zor.
Fansız olması bir sorun teşkil etmez. Zaten 30W TDP'ye sahip bir kart, dolayısıyla çok az ısınır.
Ancak dikkat ederek al. Bu kadar ucuza satan birisi ya piyasayı bilmiyordur ya da dolandırıcıdır.

Dolandırıcı değilse alınır.

Alınır

Alınır oyun oynarken arada ara vermen gerekiyor soğuması için 2-3 saatte bir
Ben yalnız hep oyun oynayan birisiyim almasammi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GT 1030 için 350 TL çok ama çok uygun. O kartı şu anda 600 TL'den aşağıya bulmak çok zor.
Fansız olması bir sorun teşkil etmez. Zaten 30W TDP'ye sahip bir kart, dolayısıyla çok az ısınır.
Ancak dikkat ederek al. Bu kadar ucuza satan birisi ya piyasayı bilmiyordur ya da dolandırıcıdır.
Dolandırıcı geldi bana

Ben yalnız hep oyun oynayan birisiyim almasammi
Dostum şu an fansız GT 1030 kullanıyorum. Aralıksız 4.5 saat Pes 17 csgo oynamışlığım vardır 62 dereceyi geçmedi. Furmarkda 7 dk falan test ettim 63'ü geçmedi. Bak kullanıcısı olarak söylüyorum 350 TL'ye gözün kapalı al bu kartı.

Dostum şu an fansız GT 1030 kullanıyorum. Aralıksız 4.5 saat Pes 17 csgo oynamışlığım vardır 62 dereceyi geçmedi. Furmarkda 7 dk falan test ettim 63'ü geçmedi. Bak kullanıcısı olarak söylüyorum 350 TL'ye gözün kapalı al bu kartı.
Adam dolandırıcı

Neden dersen sticker niye söküldü dedim ben aldığımda öyleydi dedi dolandırıcı

Vatandan almış sözde yalancı

Adam dolandırıcı

Neden dersen sticker niye söküldü dedim ben aldığımda öyleydi dedi dolandırıcı

Vatandan almış sözde yalancı
Kartın videosunu v.s ister misin adamdan.

link atarmısın şunla biraz oynamak istiyorum akşam akşam canımda sıkılmıştı eğlence çıktı desenize

Geri