DOGANALPASLAN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 12,883
Hocam linki bulursam atayım, royal kludge olması lazım
Hocam linki bulursam atayım, royal kludge olması lazım
royal kludge kötü o fiyatı hakketmyor hotswap değil outemu kullanıyor
dostum sana söylemiş miydim bilmiyorum ama mk61 veya bwkb1 vardıHocam linki bulursam atayım, royal kludge olması lazım
royal kludge kötü o fiyatı hakketmyor hotswap değil outemu kullanıyor
Ya benim şu an idarelik klavyem var alsam diyorum ben mk61'i![]()
Royal Kludge RK919 Mekanik Klavye 108 Tuşlar Kablolu NKRO RGB Yan Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye Bilek Pedi ile
Only US$63.79, buy best royal kludge rk919 mechanical keyboard 108 keys wired nkro rgb side backlit gaming keyboard with wrist pad sale online store at wholesale price.tr.banggood.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal ettirdim zaten .
![]()
Royal Kludge RK919 Mekanik Klavye 108 Tuşlar Kablolu NKRO RGB Yan Arkadan Aydınlatmalı Oyun Klavye Bilek Pedi ile
Only US$63.79, buy best royal kludge rk919 mechanical keyboard 108 keys wired nkro rgb side backlit gaming keyboard with wrist pad sale online store at wholesale price.tr.banggood.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İptal ettirdim zaten .
Hocam onu iptal ettirdim, hp omen encoder brown switch aldım, cherry mx switchi var. Bugün gelecek.dostum sana söylemiş miydim bilmiyorum ama mk61 veya bwkb1 vardı
al knk al da söylediğim klavye mk61 den 1 tl ucuzYa benim şu an idarelik klavyem var alsam diyorum ben mk61'i
Bana da bu forumdan önerildi :Shll be fortnitecıların hypeladığı bi klavye markası kötü
hayırlı olsun pek cherry sevmiyorum ben cherry klavyeler hakkettiğinden fazla pahalı benim için outemudan sonra cherry en kötüsüHocam onu iptal ettirdim, hp omen encoder brown switch aldım, cherry mx switchi var. Bugün gelecek.
Bana da bu forumdan önerildi :S
Kanka aslında uyguna aldım 570 tlydi, kıytırık outemular da o fiyattan satılıyor.hayırlı olsun pek cherry sevmiyorum ben cherry klavyeler hakkettiğinden fazla pahalı benim için outemudan sonra cherry en kötüsü
iyi o zaman hayırlı olsun cherry sevenler de var zatenKanka aslında uyguna aldım 570 tlydi, kıytırık outemular da o fiyattan satılıyor.