Muhammet Tunçay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
Türk telekomdan çıkacağım. 250 lira kadar cayma bedelim var. Millenicom bunu karşılar mı?
@Exe_ hocam yardımcı olabilir.Türk telekomdan çıkacağım. 250 lira kadar cayma bedelim var. Millenicom bunu karşılar mı?
forum.donanimarsivi.com
Turk telekom'a aylık 55 tl veriyorum ve 4 mbps. Gerçekten bıktım bu hızdan. Cayma bedelimi nerden öğrenebilirim?Taahhütsüz olarak bir ay bedava kullandırtıyorlar, taahhütlü de 200 TL'ye kadar karşılıyorlar. Geçmeden önce altta benim rehberimi oku öyle geç, ve sorun varsa sor lütfen.
Rehber - 8 Yıllık Türk Telekom Tecrübem ve Millenicom Bağlanma Sürecim
Arkadaşlar merhabalar, bu yazımda sizlere uzun süreli Türk Telekom tecrübelerimden artı ve eksilerinden ve Millenicom bağlanma sürecinden bahsedeceğim, aşağıda kısa hikaye vardır okumak istemeyenler paragrafı atlayabilir, detaylar yazının devamında. Ben 2013 Mart ayından itibaren Türk Telekom...forum.donanimarsivi.com
Cayma bedelini hem ilçe müdürlüğüne hem de müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. İlçe müdürlüğünü ararsan daha net olur. Onun dışında Netspeed'ten sorgulama yapıp atar mısın?Turk telekom'a aylık 55 TL veriyorum ve 4 mbps. Gerçekten bıktım bu hızdan. Cayma bedelimi nerden öğrenebilirim?
Cayma bedelini hem ilçe müdürlüğüne hem de müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. İlçe müdürlüğünü ararsan daha net olur. Onun dışında Netspeed'ten sorgulama yapıp atar mısın?
comnet e geçebilirsin avrupada pingler az oluyormuş ve müşteri hizmetleri çok iyi deniyorTürk telekomdan çıkacağım. 250 lira kadar cayma bedelim var. Millenicom bunu karşılar mı?
Bazı sorun yaşayanların yazdıkları gözümü korkutuyor. Ama tavsiye eden de çok. Şans işi biraz galiba. Taahhüt yok zaten. Sorun yaşarsam çıkarım. Teşekkür ederim yazan herkese.Tamam o zaman cayma bedelini öğrenip geçebilirsin Millenicom'a.
Bu arada geçerken benim kodumu kullanırsan sana da bana da bir ay bedava olur, kullanırsan sevinirim.Bazı sorun yaşayanların yazdıkları gözümü korkutuyor. Ama tavsiye eden de çok. Şans işi biraz galiba. Taahhüt yok zaten. Sorun yaşarsam çıkarım. Teşekkür ederim yazan herkese.
Kullanırım tabi ki söyleyebilir misin?Bu arada geçerken benim kodumu kullanırsan sana da bana da bir ay bedava olur, kullanırsan sevinirim.