Cımbız yardımı ile çıkarabilirsin belki. Fakat güzelim 5600X işlemcin çöp oldu farkındasın değil mi?Arkadaşlar 5600x islemcimi cikarirken bir pini sokette kaldı. Ben de yeni bi islemci almistim tam kendime. Onu takacakken farkettim, o ufacik seyi ordan nasıl cikarabilirim.
hocam onarılmaz mı ya cız etti içimCımbız yardımı ile çıkarabilirsin belki. Fakat güzelim 5600X işlemcin çöp oldu farkındasın değil mi?
Koptuğu için onarılması mümkün değil diye biliyorum.hocam onarılmaz mı ya cız etti içim
Onarılabilir be hocam. 200₺ bile tutmaz bence.Cımbız yardımı ile çıkarabilirsin belki. Fakat güzelim 5600X işlemcin çöp oldu farkındasın değil mi?
Çok ince işçilik gerekiyor oraya lehimlenmesi lazım. Benim başıma gelse evde yaparım da beleşe ama bence en az 150 tutar.Onarılabilir be hocam. 200₺ bile tutmaz bence.
Pin kopmuş hocam. Lehimlemek gerekir düzgün bir şekilde. Türkiye'de bunu yapabilen az olduğu için yüksek ücret tutacağını düşünüyorum.Onarılabilir be hocam. 200₺ bile tutmaz bence.
Evet tabi kiMümkün olmaması lazım. Fotoğraf atabilirmisiniz? Ayrıca sökerken kolu 90 derece açıyla yukarı kaldırdınız mı?
Fotoğraf hiç kaliteli değil hocam. Daha net çekme ihtimalin var mıdır?Ya daha önceden kopmustu fakat yapıldı bir kez. Pin kopsa da tamir yapılıyor o sorun deil. Zaten 5800x e gectim fakat suan bunu takamiyorum orda pin oldugu icin, foto ekliyim.
Sol üstte sari sekilde gorebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet tabi ki