200-300TL arası oyuncu kulaklık önerir misiniz

Blacks

80+
Reaksiyon skoru
17
Bütçe
250
200-300TL arası oyuncu kulaklığı arıyorum, 3 tane kriterim var; 1. kafamı rahatsız etmemeli 2.mikrofonu iyi olmalı 3.uzun ömürlü ve sıkıntı çıkarmayacak bir ürün olmalı. Ayrıca yazılımı vs. Olursa güzel olur, rampage comfort düşünmüştüm fakat günde yaklaşık 10 saat bilgisayar kulllanıyorum ve rampage comfort’un sıkça rahatsız ettiğini söylüyorlar. Aklımda rampage rogue var bana uygun kulaklığı seçmeme yardım ederseniz çok mutlu olurum. (kulaklıkla hem derslere girecek hemde minecraft bedwars oynayacağım)

Son düzenleme:

GamePower Mei RGB fiyatı 299 TL ile 359 TL arasında değişiyor ama gerçekten çok iyi bir ürün. kendi üzerindeki mikrofonuda çok kaliteli kesinlikle almanı tavsiye ediyorum.​

GamePower Mei RGB fiyatı 299 TL ile 359 TL arasında değişiyor ama gerçekten çok iyi bir ürün. kendi üzerindeki mikrofonuda çok kaliteli kesinlikle almanı tavsiye ediyorum.​

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler önerini değerlendireceğim👍🏻

Rampage comfort‘ta kafama fazla baskı uygulaması gibi sorunlarla karşılaşır mıyım cevaplarsan sevinirim.
sanmıyorum 50mm kulağını ve kafanı rahatsız etmeyecektir yeni aldım ben yeni olmasına rağmen bi acıtma durumu yok

Rampage comfort‘ta kafama fazla baskı uygulaması gibi sorunlarla karşılaşır mıyım cevaplarsan sevinirim.
ilk 1 hafta kafanız kulaklığa alışana kadar üst bölümde kaşınma veya baskı illaki hissedersiniz sonrasında hiç bir sorun yaşamazsınız. En azından ben yaşamadım. Kaşınma veya baskı hissetme sebebim saçımın uzun ve yoğun olması

rampage alpha x rgb ve rampage rogue hakkında düşünceleriniz nelerdir?

200-300TL arası oyuncu kulaklığı arıyorum, 3 tane kriterim var; 1. kafamı rahatsız etmemeli 2.mikrofonu iyi olmalı 3.uzun ömürlü ve sıkıntı çıkarmayacak bir ürün olmalı. Ayrıca yazılımı vs. Olursa güzel olur, logitech comfort düşünmüştüm fakat günde yaklaşık 10 saat bilgisayar kulllanıyorum ve rampage comfort’un sıkça rahatsız ettiğini söylüyorlar. Aklımda rampage rogue var bana uygun kulaklığı seçmeme yardım ederseniz çok mutlu olurum. (kulaklıkla hem derslere girecek hemde minecraft bedwars oynayacağım)
https://www.akakce.com/siparis/?p=970168279&ref=akakce&v=1.9.3
Tek eksiği yazılımı.
Diğer kriterlerine uyuyor.
Geçen hafta aldım efsane 👌🏻
Kafam büyük bu arada.

Geri