oyunlarda islam dini ile dalga geçilmeye başlandı

benim yuce rabbimin boyle bir sıfatı yok bende kullanmıyorum.
Zorlayan yok zaten ama Tanrı genel bir anlamı var Yaratıcı her şeyin yaratanı demek.Tanrı denmez diye bir şey yok yani

Sen neden arapça duymak istiyorsun?Benim nedenim mesela Allahuekber yerine Allah yücedir kelimesi daha hoş geliyor.
Az önce bunun cevabını vermiştim zaten. Asırlar boyunca aynı kalan şeyi şimdi değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok.

Kutsal olan şey arapça olması değil söyledikleri. Zaten Kur'an kitabı da kutsal değildir. Kur'an ın içinde yazanlar kutsaldır. Kitabı da bu kutsal yapar.
arap kölesi olmanın anlamı yok. Anlamını bilmediğin şeye inanamazsın.
1.ben arap kolesi değilim.
2.kuranın içinde yazanlar kutsal olduğu için değiştirelemez.

Az önce bunun cevabını vermiştim zaten. Asırlar boyunca aynı kalan şeyi şimdi değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok.
Eğer daha anlaşılır olacaksa var.Türkiyede yaşıyoruz neden arapça namaza çağrılıyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabahtan beri anlattıklarımızdan Kuranı değiştirmek istediğimizi mi anladın.Çıldırıcam.

zaten kuranın içinde yazanlar değiştirilir demedik. kuranın içinde yazanlar kutsaldır. arapça değil dedik.

Eğer daha anlaşılır olacaksa var.Türkiyede yaşıyoruz neden arapça namaza çağrılıyoruz?

Sabahtan beri anlattıklarımızdan Kuranı değiştirmek istediğimizi mi anladın.Çıldırıcam.
kuran ın içindekiler kutsal olduğu için dili dğiştirilemez orda onu kastediyorum

zaten kuranın içinde yazanlar değiştirilir demedik. kuranın içinde yazanlar kutsaldır. arapça değil dedik.
yani demek istedğim orda neyse odur anlamında

Sabahtan beri aynısını yazıyorsun ama biz aynı şeyi sormuyoruz. Cümle kapasiten 3 falan mı?

kuran ın içindekiler kutsal olduğu için dili dğiştirilemez orda onu kastediyorum

kıt beyinli misin kardeş sabahtan beri sana ne anlatıyorlar

Hepinizin tek sorunu anlama, halbuki bu bir sorun bile değil. Bunu öğrenmek bu kadar zor olmamalı.
Eğer gerçekten anlamak istiyorsan bunu Türkçeleştirerek değil, anlam ve mealine bakarak yapabilirsin.

Ee gayet normal, neden bu kadar alıngansınız? Komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi :d

Geri