Egolu doktor ?
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 561
La sizene milletin ne dediğinden. Herkes kendi işine baksın. Başkasına karışmamayı öğrenin. Kimsenin ne dediği seni ilgilendirmez
Zorlayan yok zaten ama Tanrı genel bir anlamı var Yaratıcı her şeyin yaratanı demek.Tanrı denmez diye bir şey yok yanibenim yuce rabbimin boyle bir sıfatı yok bende kullanmıyorum.
Az önce bunun cevabını vermiştim zaten. Asırlar boyunca aynı kalan şeyi şimdi değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok.Sen neden arapça duymak istiyorsun?Benim nedenim mesela Allahuekber yerine Allah yücedir kelimesi daha hoş geliyor.
1.ben arap kolesi değilim.Kutsal olan şey arapça olması değil söyledikleri. Zaten Kur'an kitabı da kutsal değildir. Kur'an ın içinde yazanlar kutsaldır. Kitabı da bu kutsal yapar.
arap kölesi olmanın anlamı yok. Anlamını bilmediğin şeye inanamazsın.
Eğer daha anlaşılır olacaksa var.Türkiyede yaşıyoruz neden arapça namaza çağrılıyoruz?Az önce bunun cevabını vermiştim zaten. Asırlar boyunca aynı kalan şeyi şimdi değiştirmeye çalışmanın bir anlamı yok.
Sabahtan beri anlattıklarımızdan Kuranı değiştirmek istediğimizi mi anladın.Çıldırıcam.1.ben arap kolesi değilim.
2.kuranın içinde yazanlar kutsal olduğu için değiştirelemez.
zaten kuranın içinde yazanlar değiştirilir demedik. kuranın içinde yazanlar kutsaldır. arapça değil dedik.1.ben arap kolesi değilim.
2.kuranın içinde yazanlar kutsal olduğu için değiştirelemez.
Sabahtan beri aynısını yazıyorsun ama biz aynı şeyi sormuyoruz. Cümle kapasiten 3 falan mı?2.kuranın içinde yazanlar kutsal olduğu için değiştirelemez.
kuran ın içindekiler kutsal olduğu için dili dğiştirilemez orda onu kastediyorumEğer daha anlaşılır olacaksa var.Türkiyede yaşıyoruz neden arapça namaza çağrılıyoruz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabahtan beri anlattıklarımızdan Kuranı değiştirmek istediğimizi mi anladın.Çıldırıcam.
yani demek istedğim orda neyse odur anlamındazaten kuranın içinde yazanlar değiştirilir demedik. kuranın içinde yazanlar kutsaldır. arapça değil dedik.
yani demek istedğim orda neyse odur anlamındaSabahtan beri aynısını yazıyorsun ama biz aynı şeyi sormuyoruz. Cümle kapasiten 3 falan mı?
kıt beyinli misin kardeş sabahtan beri sana ne anlatıyorlarkuran ın içindekiler kutsal olduğu için dili dğiştirilemez orda onu kastediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani demek istedğim orda neyse odur anlamında
Hepinizin tek sorunu anlama, halbuki bu bir sorun bile değil. Bunu öğrenmek bu kadar zor olmamalı.Eğer daha anlaşılır olacaksa var.Türkiyede yaşıyoruz neden arapça namaza çağrılıyoruz?
Haddini bil, düzgünce konuş.Cümle kapasiten 3 falan mı?