Neler Yeni

oyunlarda islam dini ile dalga geçilmeye başlandı

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
namaz islamın 5 şart ından biridir.
Tamam da kuranda geçmiyor? Her şeyi şimdiye kadar yazılan şeylerde ararsan, kendi düşüncen olmazsa ne anlamı var Allah'ın sana verdiği akılın?

• Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar şu son erzurum oyunun dan sonra saçma sapan oyunlar çıkmaya başlandı size attığım link deki video da ezan türkçe okutuluyor ve cami yerine kilise ye giriliyor hadi onu anladım adam cami figürü bulamamış ama en azından ezanı şuan okutulduğu gibi eklemesi lazım dı ve bu dalga konusu erzurum oyunun dan sonra oldu tek sorun oyunda cami ye gidilip namaz kılınması mı bilmiyorum ama bu olayı başka dine mensup kişiler oyuna kilise koyup ve mezarlıkta aynı erzurum da olduğu gibi dua ettiriyorlar boyle oyunlar var ama tek fark orda cami var orda kilise nedir bu alay bu dalga anlamış değilim ki zaten olaya dini açıdan bakarsak erzurum oyunun da domuz eti neden var bildiğiniz gibi müslümanlara haramdır domuz eti ancak erzurum da var ama buna işin dini açısın dan bakarsak tabi.
bu adamda hangi türk oyunu çıksa gta v muamelesi yapıyor
buda sektörü batırıyor

• Beğen

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
tanrının kelime anlamına bakmanı tavsiye ederim. tanrı dediğin başkasının allahı anlamına gelmiyor. tek tanrılı dinlerde(yani bizim dinimiz) yaratıcıyı ifade eder. evrenin tek yaratıcısı ve yöneteni anlamında. onun da kökeni için: Tengri - Vikipedi (wikipedia.org)
ama okunuş açısın dan ikiside farklı ve bende rabbimizin boyle bir sıfatı olmadığı için bu kelimeyi kullanmıyorum.

• Beğen

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
tanrının kelime anlamına bakmanı tavsiye ederim. tanrı dediğin başkasının allahı anlamına gelmiyor. tek tanrılı dinlerde(yani bizim dinimiz) yaratıcıyı ifade eder. evrenin tek yaratıcısı ve yöneteni anlamında. onun da kökeni için: Tengri - Vikipedi (wikipedia.org)
Çok tanrılı mitolojilerde de kullanılıyor.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
Tamam da kuranda geçmiyor? Her şeyi şimdiye kadar yazılan şeylerde ararsan, kendi düşüncen olmazsa ne anlamı var Allah'ın sana verdiği akılın?
allahın elçisi olan hz. muhammed (sav.) oyle emretmiş çünkü

• Beğen

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
ama okunuş açısın dan ikiside farklı ve bende rabbimizin boyle bir sıfatı olmadığı için bu kelimeyi kullanmıyorum.

Arkadaş müslüman değil galiba. Ama hangi dinden olursa olsun Allah demek zorunda.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

sen kullanmak zorunda değilsin zaten. seni kimse zorlamıyor.

BandLedend

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Kaan Sevinç
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite
Discord
Bandwitch#2635

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
LoL kitlesi bunu yıllardır yapıyor? :D Milletin ne Allah'ı kalıyor, ne dini.

N-sar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Ensar Demirkaya
Instagram
ensar_demirkaya
Steam
N-sar
  • Beğen

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
benim kutsal kitabım da arapça yazıyorsa ben onu değiştiremem benim kutsal ezanım da arapçaysa onu da değiştirmek istemem
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana göre kutsal olan şeylerin değişmesini istemem.
Kutsal olan şey arapça olması değil söyledikleri. Zaten Kur'an kitabı da kutsal değildir. Kur'an ın içinde yazanlar kutsaldır. Kitabı da bu kutsal yapar.
arap kölesi olmanın anlamı yok. Anlamını bilmediğin şeye inanamazsın.

Top Bottom