diğer parçalara bağlıBir tane sistem buldum 3700x nasıl bir işlemcidir beni 4 5 yıl götürür mü render fln alacağım nadiren de olsa oyun oynayacağım
üzmez ama ankart olarak kaliteki bir b550 almanız öneririm 1080pde bütün oyunları rahat oynatır ama rtx konusunda tam emin değilim 3 yada 4 yıl sonra sıkıntı rtx konusunda oynatmayabilirb450
3060
3 4 yıl sonraa yavaş yavaş yükseltme yapmaya başlarımüzmez ama ankart olarak kaliteki bir b550 almanız öneririm 1080pde bütün oyunları rahat oynatır ama rtx konusunda tam emin değilim 3 yada 4 yıl sonra sıkıntı rtx konusunda oynatmayabilir
Şu anki fiyatla alınmaz kesinlikle.Bir tane sistem buldum 3700x nasıl bir işlemcidir beni 4 5 yıl götürür mü render fln alacağım nadiren de olsa oyun oynayacağım
Oyun oynayacaksan r5 5600x al ama ben sadece render yapacam diyorsanızda o işlemci tadından yenmezBir tane sistem buldum 3700x nasıl bir işlemcidir beni 4 5 yıl götürür mü render fln alacağım nadiren de olsa oyun oynayacağım
Ama 5600x in oc performansı mükemmel üstü pc sade render için alınmaz yaniOyun oynayacaksan r5 5600x al ama ben sadece render yapacam diyorsanızda o işlemci tadından yenmez
Adam render yapacam diyo alooo3700x yerine 5600x almak daha mantıklı
görmedim kusura bakmayınAdam render yapacam diyo alooo
R5 5600x e oc yapmak mıAma 5600x in oc performansı mükemmel üstü pc sade render için alınmaz yani