2 yıllık sistemimi yükseltmek istiyorum

LaWin97

80+
Reaksiyon skoru
25
Bütçe
5000
İyi geceler dilerim yakalaşık 2 seneye yakındır kullanmış olduğum sistemi biraz güncellemek performansını artırmak istiyorum sistemim şu şekildedir.
Anakart: MSI bazooka v2
Ekran kartı: inno 3d geforce GTX 1660 ti twin x2 6gb
İşlemci: AMD ryzen 5 2600x
RAM:Corsair vengeance lpx 16gb
PSU:Corsair vs serisi vs650 650 Wat80+
Kasa: Powerboost JBST-VKG 1011s
Önerilerinizi bekliyorum

İyi geceler dilerim yakalaşık 2 seneye yakındır kullanmış olduğum sistemi biraz güncellemek performansını artırmak istiyorum sistemim şu şekildedir.
Kasa:powerboost JBST-VKG 1011s
Önerilerinizi bekliyorum
Hocam direk konuna cevap vermiş gibi olmayacak ama şuan ki sistemin seni daha en az 3 yıl götürür.
Sabredip piyasanın iyileştiği bir zamanda yükseltme yapmanı tavsiye ederim. Paranı durduk yere çöpe atmış olursun.

Hocam direk konuna cevap vermiş gibi olmayacak ama şuan ki sistemin seni daha en az 3 yıl götürür.
Sabredip piyasanın iyileştiği bir zamanda yükseltme yapmanı tavsiye ederim. Paranı durduk yere çöpe atmış olursun.
En az 3 yıl mı hoh

Kasa:powerboost JBST-VKG 1011s
Önerilerinizi bekliyorum
Nie degistiriyosun zevkine mi performans kaybın mi var yoksa

Evet, çok mu geldi?
Evet istersen mağara yılına kalsın adamın parası var ki yükseltmek istiyor. Bence haklıda günümüzdeki çoğu oyunu düşük orta ayarlarda oynuyordur.

Evet istersen mağara yılına kalsın adamın parası var ki yükseltmek istiyor. Bence haklıda günümüzdeki çoğu oyunu düşük orta ayarlarda oynuyordur.
1660 Tİ ekran kartından bahsediyoruz değil mi? 580 bile low ayarlarda 3 yıl götürebilecek bir karttır.
Ayrıca hangi oyunu Ultra ayarlarda oynatamıyor 1660 ti örnek verir misin?

Hocam 2019 yılında aldım ama piyasa malûm dahada yükseliyor ne olacağı belli değil amacım her parçayı yenilemek değil zaten aksine bi tık bile olsa perofrmansi arttırmak istiyorum
En az 3 yıl mı hoh

Biraz performans kaybı hissediyorum ilk zamanlara göre tamamen sıfırlamak değil amacım performansını arttırmak istiyorum sadece
Ekran kartını satıp rtx 2070 ve islemcini satıp ryzen 5 5600x alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1660 Tİ ekran kartından bahsediyoruz değil mi? 580 bile low ayarlarda 3 yıl götürebilecek bir karttır.
Ayrıca hangi oyunu Ultra ayarlarda oynatamıyor 1660 ti örnek verir misin?
Valhalla

Şöyleki aç odeyseey witcher 3 gibi ayarları 60fps sabit orta düzeyde oynuyorum sıkıntım yok ama online cs go valorant gibi oyunlarda FPS farkı var ilk zamanlara gore

İmzamda ki sistemle bütün oyunları ultra yüksekte oynuyorum abartmıyor musun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri