AKP'yi eleştirin ve size hakaret edeyim :serbest

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Attığım doğru değil para birimi != ekonomi çünkü.
çinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki hollandanın önümüzd eolması hakkında ne diyeceksiniz https://egezegen.com/ekonomi/dunyanin-en-buyuk-ekonomileri-siralamasi/
kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?

Siyaset konularına çok uçmadığı sürece karışılmaz. Bunun aksini BİR kişi bile iddia edemez. Benzer şekilde saçma sapan kelimeleri karşı tarafta kullandığında müdahale edilmiyor. Olacakları az çok tahmin ederek açmanız gerekiyor konuları, bu her tarafı ilgilendiren bir şey.
Valla haklısın adam koyun dedikleri için konu açmış adamlar konuyu hollandaya getirdiler.

çinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah

kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?
baştakini eleştirimcve koyun oluyoruz ama

Tamam ama sen bunları dikkate almamışın ki? Yapıştırmışsın doları. Bende yapıştırdım doları. Sonrasında ise para birimi != ekonomi dedim.

Şu forumda siyaset neden serbest.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

bir yuan bir dolar kadar önemli bir para değil kron da mesela öyle

😶
Hakaretin büyüğü küçüğü forumlarda yasak zannederdim.
Neyse forum kurallarını yeni öğreniyorum diyeyim.
Buna rağmen yine seviyemi düşürmeyeceğim ama.
11.000 mesajın var ve forum kurallarını bilmiyormusun ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,521
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett
Geri