Neler Yeni

AKP'yi eleştirin ve size hakaret edeyim :serbest

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
birazdan 1980 darbesi gibi bir sağdan bir soldan üyeler banlanıcak gibime geliyor D:dsaddsa
Yarım saat içerisinde bu konuda bile çok daha büyük hakaretlerin döneceğini tahmin etmek için çok zeki bir insan olmaya gerek yok diye düşünüyorum.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Attığım doğru değil para birimi != ekonomi çünkü.
çinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki hollandanın önümüzd eolması hakkında ne diyeceksiniz https://egezegen.com/ekonomi/dunyanin-en-buyuk-ekonomileri-siralamasi/
kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?

Excator23cm

80+ Gold
Siyaset konularına çok uçmadığı sürece karışılmaz. Bunun aksini BİR kişi bile iddia edemez. Benzer şekilde saçma sapan kelimeleri karşı tarafta kullandığında müdahale edilmiyor. Olacakları az çok tahmin ederek açmanız gerekiyor konuları, bu her tarafı ilgilendiren bir şey.
Valla haklısın adam koyun dedikleri için konu açmış adamlar konuyu hollandaya getirdiler.

Skyline R34

80+ Bronze
çinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah

kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?
baştakini eleştirimcve koyun oluyoruz ama

Besim Tibuk

80+ Gold

Tamam ama sen bunları dikkate almamışın ki? Yapıştırmışsın doları. Bende yapıştırdım doları. Sonrasında ise para birimi != ekonomi dedim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şu forumda siyaset neden serbest.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Chrollo04

80+ Bronze

bir yuan bir dolar kadar önemli bir para değil kron da mesela öyle

Skyline R34

80+ Bronze
😶
Hakaretin büyüğü küçüğü forumlarda yasak zannederdim.
Neyse forum kurallarını yeni öğreniyorum diyeyim.
Buna rağmen yine seviyemi düşürmeyeceğim ama.
11.000 mesajın var ve forum kurallarını bilmiyormusun ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,028,599
Üyeler
163,019