Besim Tibuk
80+ Gold
Attığım doğru değil para birimi != ekonomi çünkü.beklediğim yorum işte adamsın
Attığım doğru değil para birimi != ekonomi çünkü.beklediğim yorum işte adamsın
Yarım saat içerisinde bu konuda bile çok daha büyük hakaretlerin döneceğini tahmin etmek için çok zeki bir insan olmaya gerek yok diye düşünüyorum.
peki hollandanın önümüzd eolması hakkında ne diyeceksiniz https://egezegen.com/ekonomi/dunyanin-en-buyuk-ekonomileri-siralamasi/
çinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallahAttığım doğru değil para birimi != ekonomi çünkü.
kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?peki hollandanın önümüzd eolması hakkında ne diyeceksiniz https://egezegen.com/ekonomi/dunyanin-en-buyuk-ekonomileri-siralamasi/
Valla haklısın adam koyun dedikleri için konu açmış adamlar konuyu hollandaya getirdiler.Siyaset konularına çok uçmadığı sürece karışılmaz. Bunun aksini BİR kişi bile iddia edemez. Benzer şekilde saçma sapan kelimeleri karşı tarafta kullandığında müdahale edilmiyor. Olacakları az çok tahmin ederek açmanız gerekiyor konuları, bu her tarafı ilgilendiren bir şey.
baştakini eleştirimcve koyun oluyoruz amaçinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?
Tamam ama sen bunları dikkate almamışın ki? Yapıştırmışsın doları. Bende yapıştırdım doları. Sonrasında ise para birimi != ekonomi dedim.çinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah
kanka adamlar denizi doldurup kendilerine tarım arazisi yapıyor adamlar tarımdan kazanıyor parayı senin ülkende tarımcılık kaldımı ki?
sarayaın günlük maliyetini hakkında ne düşünüyorsunAttığım doğru değil para birimi != ekonomi çünkü.
müdahale edilmiyor.
Olm kimse birbirine girmeyecek tm.@Vesemir @banxtre @Mehmet Yılmaz lütfen konuyu kitleyin yoksa sevdiğim bir çok forum üyesi birbirine girecek.
bir yuan bir dolar kadar önemli bir para değil kron da mesela öyleçinde 8 birim 1 dolar yapıyor fakat çinin sanayisi çok iyi 2.elde adamlar dünyayı yönetiyor biz daha ilerleyemedik ama yakında ilerleriz inşallah
11.000 mesajın var ve forum kurallarını bilmiyormusun ?
Hakaretin büyüğü küçüğü forumlarda yasak zannederdim.
Neyse forum kurallarını yeni öğreniyorum diyeyim.
Buna rağmen yine seviyemi düşürmeyeceğim ama.
Hayatımız siyaset oldu zaten benim hayatımı mahveden bir partiyi savunan birisi varsa benide ilgilendirir durum size ne diyip çıkamazsınız.Size ne?
Şu forumlarda siyaset yasaklanmalı.