Kanıt olmadan dava açabilir miyim?

Chapin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,088
Arkadaşlar şimdi bu adama dava açıcam fakat olaylar şöyle ben adamla olan konuşmalarımı sildim ve hiç bir kanıt yok sizce bu durumda savcılığa gitsem yetersiz delil derler mi? Şu an da sahibindende tanıştığımız ve buna dolandırılan bir kişi var şahit olarak.

Şu anda havale yaptığım kanıtı var birde.

Arkadaşlar şimdi bu adama dava açıcam fakat olaylar şöyle ben adamla olan konuşmalarımı sildim ve hiç bir kanıt yok sizce bu durumda savcılığa gitsem yetersiz delil derler mi? Şu an da sahibindende tanıştığımız ve buna dolandırılan bir kişi var şahit olarak.
Şahit 2. derece kanıttır. Eğer dekontu vs. yoksa işiniz daha zor. Dava açabilirsiniz ama bu şekilde sonuçlanması uzun zaman alacaktır.

silinen konuşmalar dosyalardan geri getirilebiliyor diye biliyorum.

Açtığın an düşer.

Tanığın vereceği bilgilere ve ne şekilde tanık olduğuna bağlı. Havale yaptıysan ben bir problem olacağını sanmam. Mutlaka git şikayette bulun.

Telefondan sildiyseniz geri getirmenin 2 yolu var.
Telefon Android mi İphone mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,590
Üyeler
189,112
Son üye
TetO_kasane
Geri