cs go da istediğim performansı alamıyorum

Berke0

80+
Reaksiyon skoru
20
arkadaşlar çok düşük fps alıyodum neyse ki artık 200 250 arası fakat bunun dahada artması lazım çünkü daha düşük pc li arkadaşlarıom bile 350 alıyor.afterburnerden değerlere baktım oyun gpu yu da cpu yu da %40-%50 kullanıyor bunu nasıl arttırabilirim?(fps max 0 veya başlangıç kodları gibi şeylerin hepsi yapıldı)

arkadaşlar çok düşük fps alıyodum neyse ki artık 200 250 arası fakat bunun dahada artması lazım çünkü daha düşük pc li arkadaşlarıom bile 350 alıyor.afterburnerden değerlere baktım oyun gpu yu da cpu yu da %40-%50 kullanıyor bunu nasıl arttırabilirim?(fps max 0 veya başlangıç kodları gibi şeylerin hepsi yapıldı)
grafikleri fulleme yi dene ekran kartın işlemcinden daha güçlü ekran kartına yük bindiririsen daha çok fps verir

Görüntü çözünürlüğünü 1280x960 yapabilirsin

Arkadaşların 4.3 alıp en düşük ayarlarda düşük çözünürlükte oynuyorsa tabi yüksek fps alırlar.

Diyelim monitörü 165 hz, 200 250 FPS gayet akıcı bir şekilde oynatır, bunun crooshairi var, mouse dpı'yı var, elin yağlanmaması için plastik kalitesi var, kulaklığın ne kadar kaliteli ses verdiği var, cs oynarken bilgisayar iyi ise ekipmanlara yönelmek lazım.
adam fps inden memnun değil sen ne yaşıyorsun asy8ıdasvbd jask

Arkadaşların oyunu minecraft gibi kare kare yapıp oynuyorsa doğrudur, yalan söylemişler sana. Mouse modelin nedir ? Mouse CS oynarken en önemli araç gereçlerden biridir.
sistemden mousa ne ara geldik ? Düşük çözünürlükte oynuyarsan çözünürlüğü yükseltip ayarları yükseltmeyi dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,644
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri