Öneri İphone 11 Garantinde ekran değişimi ve face id arızası

Reaksiyon skoru
103
İphone 11 cihazım yere düşmesi sonucu kameraların oradan darbe aldı, şuan face id çalışmıyor, garantiye göndereceğim , face id için ekstra ücret çıkar mı ?
Not: Kendim cep telefonu tamircisiyim appledaki sorunları bildiğim için garantiyi deldirmek istemiyorum, 11 lerde de wifi açmama durumu olabiliyor. Ve kronik olarak face id de bozulabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+up

Düşürmüşsün sonuçta kullanıcı hatası oluyor neden almasınlar ki? Alırlar bence.

kullanıcı hatası evet, fakat face id tamiri yapacaklarını zannetmiyorum onların, ve böyle bir fiyat bilgisi de sunulmamış

ekrandan kesin alırlarda face id için önceden bozulmuştu derseniz belki ücretsiz tamir edebilirler bilmiyorum benim düşüncem.

ekrandan kesin alırlarda face id için önceden bozulmuştu derseniz belki ücretsiz tamir edebilirler bilmiyorum benim düşüncem.
şöyle durum düşünüyorum tamir uygun görülmezse ekran parasına cihaz değişimi cep telefonu tamirindeyiz fakat garanti ile işimiz olmadığı için şartlarını bilmiyoruz :9

Servisten telefon değişim fiyatı vereceklerdir. Ve bu rakam sizin çok canınızı sıkacak bir rakam olacak. ( neredeyse sıfır telefon parası isteyecekler ) telefonun dışarda tamir ettirmek istersen iphone ekran değişimi konusunda çok iyi olan firmaları tercih edebilirsin.

Servisten telefon değişim fiyatı vereceklerdir. Ve bu rakam sizin çok canınızı sıkacak bir rakam olacak. ( neredeyse sıfır telefon parası isteyecekler ) telefonun dışarda tamir ettirmek istersen iphone ekran değişimi konusunda çok iyi olan firmaları tercih edebilirsin.
Madem konuyu hortlattınız cevabı yazayım. Tekniğe cihazı bıraktık 1400TL ye ekran değişimi yapıldı. Faceid de çalıştı. Daha sonra tanıdık bir teknik servis arkadaşa cihazı vererek appledan sıfır kapalı kutu değişimini yaptırdık. Normal şartlarda kendisi cihaz marka modele göre cihazların değişimini yaptırtıyor fakat yakın dostum olduğu için ücretsiz hallettik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,389
Üyeler
192,704
Son üye
Mhmmt7
Geri