asteria
80+
- Reaksiyon skoru
- 157
hocam otomatikler biraz pahalı ama bakayım güzel 1 2 model olması lazımBir de otomatik önerir misiniz?
hocam otomatikler biraz pahalı ama bakayım güzel 1 2 model olması lazımBir de otomatik önerir misiniz?
Bunun da her yerini değiştirmişler.Otomatik bunu buldum![]()
Chevrolet / Aveo / 1.4 / LT / 2011 CHEVROLET AVEO 1.4 LT OTOMATİK VİTES 50.000 KM ORJİNAL ! sahibinden.comda - 882476014
Chevrolet / Aveo / 1.4 / LT / 2011 CHEVROLET AVEO 1.4 LT OTOMATİK VİTES 50.000 KM ORJİNAL ! sahibinden.comda - 882476014www.sahibinden.com
AynenBunun da her yerini değiştirmişler.![]()
4 adet kazaya karışmıştır.biraz pahalı ama fişek gibi araba çok güzel gidiyor baya kullanmışlığım varHyundai Accent Blue Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Hyundai Accent Blue fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
![]()
O ne oluyor?Bunu al diyecem 30 k tramer kaydı varRenault Clio Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Clio fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Açıklamasına bak https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ibinden-dusuk-km-clio-1.2-joy-888789950/detay4 adet kazaya karışmıştır.
O ne oluyor?
otomatik biraz pahalı hocam yapacak bişey yok4 adet kazaya karışmıştır.
O ne oluyor?
yalnız her modelin otomatiği iyi olmuyor bir bakmışsınız şanzıman elinizde kalmış bu arabayı bildiğim için önerdim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
otomatik biraz pahalı hocam yapacak bişey yok![]()
Tamamdır, çok teşekkür ederim.
2013 model Ford Focus bakabilirsiniz.Önerilerinizi bekliyorum dostlar.
Doblo tarzı olmazsa güzel olur.
Kilometre konusunda da 100.000'i geçmezse tadından yenmez.
Otomatik veya manuel olarak öneri yaparsanız memnun olurum.
Teknik olarak hiç bilgili değilim.