xStorx|MURAT|
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Arkadaşlar pes 2013'e yama yapıcam ama dosya konumunu aç deyince bu ekran geliyor. dosyalara ulaşamıyorum. yardım ederseniz sevinirim.
oyunu kurduğun yeri açAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar pes 2013'e yama yapıcam ama dosya konumunu aç deyince bu ekran geliyor. dosyalara ulaşamıyorum. yardım ederseniz sevinirim.
açılmıyor işteoyunu kurduğun yeri aç
pc kötü değil sadece nostalji olsun diye yükledim. ve windows 7 olmasının sebebi alışamadım diğerlerineBİZ SİSTEMİ KÖTÜ OLUP 10 YIL ÖNCEKİ OYUNLARI OYNAYAN TAYFAYIZ AGAA
Ben orta sistemle gta sa oynuyorum. Yeni oyunlar zevk vermiyor. Half life'ın verdiği zevki 3 tane witcher oyunu veremedi bana.BİZ SİSTEMİ KÖTÜ OLUP 10 YIL ÖNCEKİ OYUNLARI OYNAYAN TAYFAYIZ AGAA
bilmiyorumki yerini. o yüzden dosya konumunu açıyorumOyunu nereye yükledinyseniz oraya bakın.
Hocam kısayola sağ maus tuşu ile tıklayın orada oyunun lokasyonu yazar.bilmiyorumki yerini. o yüzden dosya konumunu açıyorum
oyunlar yazıyorHocam kısayola sağ maus tuşu ile tıklayın orada oyunun lokasyonu yazar.
oyunlara girincede gönderdiğim ekran geliyor işteoyunlar yazıyor
Hocam diskteki yerinin yazması lazım örnek olarak şöyle mesela C:/ProgramFilesoyunlar yazıyor
BEN GTA 5 TE ZAR ZOR 30 FPS ALIYORUMpc kötü değil sadece nostalji olsun diye yükledim. ve windows 7 olmasının sebebi alışamadım diğerlerine