Wireless Mouse Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
77
Arkadaşlar merhaba kablolu mouselardan sıkıldığım ve daha temiz bir görünüm yakalamak için kablosuz mouse almak istiyorum. Fps oyunları ve mmorpg oyunları oynuyorum merak ettiğim kablosuz olmasından kaynaklı problem yaşar mıyım ? bağlantı kopması vs gibi ?

Problem olmaz fakat kaliteli bir wireless mouse alman için min 350-400TL'yi gözden çıkarman lazım.

Arkadaşlar merhaba kablolu mouselardan sıkıldığım ve daha temiz bir görünüm yakalamak için kablosuz mouse almak istiyorum. Fps oyunları ve mmorpg oyunları oynuyorum merak ettiğim kablosuz olmasından kaynaklı problem yaşar mıyım ? bağlantı kopması vs gibi ?
Sıkıntı yaşamazsın. Bende Wireless kulaklık kullanıyorum gecikme vs. yok

benim bildiğim bazılarında gecikme sorunu var ama yanlış biliyor olabilirim bir arkadaşımdan duymuştum

Logitech G305 kullanıyorum 1ms gecikme ile oyun oynuyorum :) Kaliteli bir şey alırsan pişman olmazsın.

Philips bir modeli vardı 70 TL idi çok memnundum gündelik şeyler için kullanıyordum ama onn off tuşu hatalı milimetrelerle kapanıyor veya açılıyordu

Hocam elinizin boyutu küçük mü büyük mü ve bütçeniz ne kadar?

Elim ufak sayılır 500-600 TL max düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladım. Yakında Fury Z çıkacak ona bakabilirsin, tam kesin tarih değil fakat Mayıs'ın ortasında gelir büyük ihtimal.
Ürün bu:
IMG_20210302_221732_686.jpg
IMG_20210302_221732_713.jpg

IMG_20210302_221732_700.jpg
IMG_20210302_221732_706.jpg

Elim ufak sayılır 500-600 TL max düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

500-600 TL düşünüyorum mouse için
Bugün Pulsefire Dart amazonda 500TL'ye inmişti bu fiyattaki en iyi wireless mousedu.
Gladius 2 Wireless öneririm bu bütçeye şu anda indirimde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,827
Üyeler
194,678
Son üye
melobaba789
Geri