DARBOĞAZ MI YAŞIYORUM ACABA?

yucesoy80

80+
Reaksiyon skoru
27
i7 8700k işlemcim var gtx 1080 kullanıyordum sıkıntı yoktu onu satıp rtx 2080süpere geçtim. drop yiyorum ekran kartı tam güçte çalışmıyor niyeyse. 600w 80+ psu var 16gb ram var. full hd 165hz monitör var yani sistemim baya iyi ama 2080süpere bir ayak uyduramadı sistemim. oyunlarda işlemci %40larda çalışıyor tam gücünde. ekran kartı full çalışmıyor fps iyi olmasına ragmen sanki 60 fps oynuyorum gibi drop oluyor kasıyor. yardımcı olur musunuz?

Evet 8700k iile 2080 süper tahminlerime göre darboğaza sebep olur.

YAŞIYOR MUSUN ACABA?
YAŞAMIYORSUN TABİİ Kİ.
2K MONİTÖR KULLAN.

Isıların durumuna baktınızmı ve ya bu dropu hepmi yiyorsunuz yoksa biraz oynadıktan sonramı fps düşüyor,düşüyorsa ne oranda düşüyor

Isıların durumuna baktınızmı ve ya bu dropu hepmi yiyorsunuz yoksa biraz oynadıktan sonramı fps düşüyor,düşüyorsa ne oranda düşüyor
işlemci 60 derecelerde. ekran kartı %50 lerde kullandığı için 60 derecelerde. sıvı soğutmam var işlemcide zaten. ekran kartı fanları da %40larda çalışıyor

i7 8700k işlemcim var gtx 1080 kullanıyordum sıkıntı yoktu onu satıp rtx 2080süpere geçtim. drop yiyorum ekran kartı tam güçte çalışmıyor niyeyse. 600w 80+ psu var 16gb ram var. full hd 165hz monitör var yani sistemim baya iyi ama 2080süpere bir ayak uyduramadı sistemim. oyunlarda işlemci %40larda çalışıyor tam gücünde. ekran kartı full çalışmıyor fps iyi olmasına ragmen sanki 60 fps oynuyorum gibi drop oluyor kasıyor. yardımcı olur musunuz?
oc yapmayı denedin mi

oc yapmayı denedin mi
hayır yapmayı bilmediğim için denemedim. 120ml colormaster sıvı soğutucu var işlemci için yeterli olur mu bilmiyorum. 600w 80+ psu var birde overclocku destekler mi o da muamma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis gpu kullanımı hep düşükte. ve fps bir yükselip bir iniyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri