GameBooster G902 Strike Rainbow Klavye Alınır mı?

Ryphex

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
959
al al indirim varmış ztn. iyi klavye.

Alınmaz.

Alınmaz.

Önerdiklerinizde bilek desteği yok. Belki de arkadaş bilek destekli arıyordur. Bence attığı alınabilir.

Alınır

Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.

mekanik değil attığınızın biri diğeride bütçemi aşıyor ve bilek desteği bile yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilek desteği oyun oynarken pek işe yaramıyor. Ben de bilek desteği olmayan klavye kullanmam derdim hep ama desteksiz klavye daha iyi oluyor bence.
ben hiç kullanmadım destekli ama çok rahat gibi gözüküyor

cyan swicht nasıl hocam
Önerdiklerinizde bilek desteği yok. Belki de arkadaş bilek destekli arıyordur. Bence attığı alınabilir.

Bence alınmaz, kaliteli bir marka değil. Fiyatına değer mi derseniz, sanmam. Para biriktirip Redragon ya da Gamenote tarafından bir ürün almak daha mantıklı olur.
200 tl ye önerebilir misiniz hocam

mekanik değil attığınızın biri diğeride bütçemi aşıyor ve bilek desteği bile yok

ben hiç kullanmadım destekli ama çok rahat gibi gözüküyor
Ben klavyeyi çapraz kullandığım için gereksiz yer kaplıyor. Desteksiz daha rahat geliyor bana.

Bence alınmaz, kaliteli bir marka değil. Fiyatına değer mi derseniz, sanmam. Para biriktirip Redragon ya da Gamenote tarafından bir ürün almak daha mantıklı olur.
kaliteli bir marka değil mi :D? Abdullah abi bile kaç defa videosunu çekti bu markanın bilip bilmeden konuşmayın artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,586
Üyeler
184,947
Son üye
cilginatanhamsi
Geri