Eski PlayStation 2 mi buldum

KaganKK06

80+ Silver
Reaksiyon skoru
6,990
Selamlar.Eski ps 2 mi buldum slim model olması lazım hatırlamıyorum fazla tipinden öyle diyorum.Neyse taktım filan televizyona açılıyor ama oyun açılmadığında filan gelen yer açılıyor.Kolları bağlıyorum çalışmıyor.Birkaç otun buldum ama yinede çalışmıyor.Hatırladığım kadarıyla cd takılan yerdeki küçük yerde ışık yanması lazım ama yanmıyor.birde bu değişik gözüken kabloda çok az bi yıpranma olmuş bu ikisinden açılmadığını düşünüyorum ne yapabilirim veya bir şey yapabilir miyim?

Akıldaki tek soru

Napıcan onla o.O2

Kablolarında sıkıntı olabilir. Onları bir kontrol edin, olmazsa CD okuma yeri bozuktur büyük ihtimal. Zaten ışığı yanmıyor demişsiniz.

Kablolarında sıkıntı olabilir. Onları bir kontrol edin, olmazsa CD okuma yeri bozuktur büyük ihtimal. Zaten ışığı yanmıyor demişsiniz.
Evet Cd okuma yerinde sıkıntı olabilir.Peki yaptırabilme ihtimalim var mı?

Görüntüde sorun oluyorsa kablodan olma ihtimali var. O eski kabloları 10 20 liraya bulursun.

Her mahallede olan elektronikçiler ya da 2. el PS dükkanları yapabilir. Zaten onlardan başka tamir ettirebileceğin bir yer yok.
Tamamdır çok teşekkürler <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntüde sorun oluyorsa kablodan olma ihtimali var. O eski kabloları 10 20 liraya bulursun.
Yok kabloda sıkıntı yok görüntü geliyor

Geri