Acer Nitro 5 mi Lenovo ideapad gaming 3 mü

İbrahim_Talha

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,954
Hocam Acer a 1Tb Lık Ssd/Hdd Eklemesi Yaparsanız Geçebilir Bence Lenovoda Soğutma/Ses Sıkıntısı Vardı Diye Hatırlıyorum

Hocam Acer a 1Tb Lık Ssd/Hdd Eklemesi Yaparsanız Geçebilir Bence Lenovoda Soğutma/Ses Sıkıntısı Vardı Diye Hatırlıyorum
@Avolay açıklamanıza bakarak ekledim 😂 😂 . @Avolay hocam sizce hangisi ve neden tavsiyeleriniz nedir ?, @PenguReis hocam acer'in servisi kötüymüş herhalde, Bir de acer 4.3 almış lenovo 4.7baya kafam karıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forum bana küs herhalde kimse cevap vermiyor. 😂 😂

Son düzenleme:
Kesinlikle lenovo tavsiye ederim. ramini de zaman içinde arttırmanı tabi.

Acer'in soğutması olağanüstü, maximum fan modunda işlemci 73, ekran kartı 60 dereceyi geçmiyor.

Son düzenleme:
Acer alın 8 gb ram(takılabiliyorsa)takın.Daha performanslı olacaktır.Lenovoda az da olsa coil whine var.Hissetmeyebilirsiniz ama küçük de olsa bir eksi.

Acerin ekrani 60hz o yüzden lenovo. Ayrica lenovoda da ısınma problemi yok
Monitorum var hz sorun değil, lenovonu kronik sorunu olan ses çıkarması yüzünden vazgeçtim acer alacağım yüksek ihtimalle

Monitorum var hz sorun değil, lenovonu kronik sorunu olan ses çıkarması yüzünden vazgeçtim acer alacağım yüksek ihtimalle
Monitorunuz varsa acer daha iyi olacaktir. Monitor baglayinca baya bir fps artisi yasarsiniz normal laptop ekranini kullandiginizdaki fpse gore.

Monitorunuz varsa acer daha iyi olacaktir. Monitor baglayinca baya bir fps artisi yasarsiniz normal laptop ekranini kullandiginizdaki fpse gore.
Peki monster hakkında düşünceleriniz nedir, teknik servisi kötüymüş acerin öyle dedi forumdan bir arkadaş

Peki monster hakkında düşünceleriniz nedir, teknik servisi kötüymüş acerin öyle dedi forumdan bir arkadaş
Valla tam aksine teknik servisi gayet iyi malzeme kalitesi ve bazı modellerindeki sorunlar yüzünden pek tercih edilmiyor. Sorun yașayan da var. Hic sıkıntısız șekilde kullanan da biraz șans iși. Fakat ilk 15 gün içerisinde iade edebiliyorsunuz sorun olursa. Onun dıșında ömür boyu ücretsiz bakım sağlıyorlar. Güzel bisiy bence.

acer gordugum kadarıyla sadece gddr5 olması konusunda dezavantaj ama gerı kalan herseyde ya daha ıyı ya da esıt gıbıler. acer daha mantıklı bana kalırsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,387
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri