Counter-Strike: Global Offensive açılmıyor

Joseph0

80+
Reaksiyon skoru
23
merhaba CS yi şimdi yükledim. oynaya basıyorum ilk defa çalıştırmak için hazırlanıyor diyor ardından kapanıyor ve oyun açılmıyor. internette araştırdım. d3dx9_43.dll dosyasını sil diyorlar. araştırdım bende öyle bir dosya yok. yardımcı olur musunuz?

merhaba CS yi şimdi yükledim. oynaya basıyorum ilk defa çalıştırmak için hazırlanıyor diyor ardından kapanıyor ve oyun açılmıyor. internette araştırdım. d3dx9_43.dll dosyasını sil diyorlar. araştırdım bende öyle bir dosya yok. yardımcı olur musunuz?
oyunu sil tekrar yükle

kardeşim bilgisayarın kötüdür yeni pc topla
1621259999797.png

Oyun dosyalarını doğrula. Olmazsa steami arka plandan komple kapatıp yine açmayı dene.

bendede benzer bir hata vardı silip yükledim düzeldi

oyunu sil tekrar yükle
Bu en son çözüm olmalı.
Önce dosyaları doğrula arkadaşın dediği gibi. Çözülmez ise başlangıç ayarlarında bi şey yazmadığından emin ol. Sorun tekrar çözülmez ise duruma göre bakarız. Silip yüklemek son çözüm olmalı.

Bu en son çözüm olmalı.
Önce dosyaları doğrula arkadaşın dediği gibi. Çözülmez ise başlangıç ayarlarında bi şey yazmadığından emin ol. Sorun tekrar çözülmez ise duruma göre bakarız. Silip yüklemek son çözüm olmalı.
doğruladım ama yine aynı

Bu en son çözüm olmalı.
oyunu daha açamadım anlamadım nereye bişey yazmadığımdan emin olmam lazım

Geri