Neler Yeni

Counter-Strike: Global Offensive VS Valorant

Valorant bir dönem oynadım (7-8 ay falan olsa gerek) ve asla CS:GO kadar zevk almadım. VALORANT'ı en son okullar açılmadan 1 2 gün önce girdim ve sonrasında bir daha girmemek için kendime söz verdim. Evet, hala girmedim. Ek olarak VALORANT şu an iyi diyenler net kolpa atıyordur çünkü VALORANT yazın sonundan beridir büyük bir düşüş yaşıyor. Eğer bahaneniz "CS:GO zaten öldü." gibi bir şey ise, hayır yanılıyorsunuz. Steam istatistiklerine göre CS:GO hala günde 980.000-1.000.000 anlık aktif oyuncu alıyor. Hile kısmına gelir iseniz, şu an net olarak VALORANT'ta daha fazla hile var.

güven faktörünle alakalı tamamen (tamam biraz daha olsa önlem alınabilir ama oynanmayacak kadar da hile yok) ben 10 maç girsem karşıma yine hile gelmez çünkü güven faktörüm yüksek bunu da arkadas listendeki vac banlı insanlardan tut oyunda yediğin raporlar etkiliyor yükselttikten sonra girmeni öneririm
Anladım, bunu deneyeceğim kesinlikle! Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kitlesinde akıl yok ki kullanmayı bilmiyorlar, hayatında hiç CS oynamamış gibiler.
Oyun bilgileri 0, pre olmadan valo girilmez
Ama CS ister tek ister pre gir.

☕
Bu konuda kesinlikle haklısın.

Valorant bir dönem oynadım (7-8 ay falan olsa gerek) ve asla CS:GO kadar zevk almadım. VALORANT'ı en son okullar açılmadan 1 2 gün önce girdim ve sonrasında bir daha girmemek için kendime söz verdim. Evet, hala girmedim. Ek olarak VALORANT şu an iyi diyenler net kolpa atıyordur çünkü VALORANT yazın sonundan beridir büyük bir düşüş yaşıyor. Eğer bahaneniz "CS:GO zaten öldü." gibi bir şey ise, hayır yanılıyorsunuz. Steam istatistiklerine göre CS:GO hala günde 980.000-1.000.000 anlık aktif oyuncu alıyor. Hile kısmına gelir iseniz, şu an net olarak VALORANT'ta daha fazla hile var.
Son 1 haftadır günde 3 saat oynamama rağmen sadece 3 kez hile geldi. Buda sanırım 30 oyunda 3 hileye tekabül ediyor. Bana kalırsa Valorant hile konusunda çok daha temiz.

Cs seven cs diyor, valo seven valo
O kadar

Çünkü günden nerde hileciler orada.

Cs seven cs diyor, valo seven valo
O kadar
Aramızda ki sigmaları ortaya çıkartıyoruz.
CS❤️

Tartışmasız CS.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Anladım, bunu deneyeceğim kesinlikle! Teşekkür ederim.

Bu konuda kesinlikle haklısın.

Son 1 haftadır günde 3 saat oynamama rağmen sadece 3 kez hile geldi. Buda sanırım 30 oyunda 3 hileye tekabül ediyor. Bana kalırsa Valorant hile konusunda çok daha temiz.
CS:GO'nun non-prime hesapların rekabetçi girmesini engellemesinden sonra karşıma maksimum 2 tane hile gelmiştir. Yani bana göre de sanırsam 100 oyunda 2.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Çünkü günden nerde hileciler orada.

Aramızda ki sigmaları ortaya çıkartıyoruz.
CS❤️
Bu arada cs oynayacağıma wolfteam oynarım

Saygı duyarım. Valo dan iyidir..

Çoğunluğa göre alamadı reis 😅
Çoğunluk populer kölesi sigma bilmem ne cs erkek oyunu falan net olarak valorant çok sarar çünkü ozelliklerdir şudur budur çekiyo oyuna csda ise sadece koş vur bitti bende eskiden söylerdim cs iyi valo başladim 1-2 gun sardim oynadim gördümki cs teklemiyormuş

7-8 aydır devamli 8 tryhard oynuyorum gunde 5-6 saat en az oynuyorum hiç bir oyunu bu kadar oynamadim hayatimda

CS:GO'nun non-prime hesapların rekabetçi girmesini engellemesinden sonra karşıma maksimum 2 tane hile gelmiştir. Yani bana göre de sanırsam 100 oyunda 2.
3 Aydır girmiyorum, dediğiniz güncellemeden haberim yoktu. Haklısınız sanırım, girip oynamanın zamanı gelmiş ;)

Geri