Counter strike seçkin almali miyim

Reaksiyon skoru
0
counter strike seckin almali miyim suan 600 tl civarinda biraz pahali biliyorum daha az hile vs gelicek kasalar vs de gelicek ama alinmali mi sizce?

counter strike seckin almali miyim suan 600 tl civarinda biraz pahali biliyorum daha az hile vs gelicek kasalar vs de gelicek ama alinmali mi sizce?
al uzun vadede işe yarar bi süre sonra oradaki kasalardan başka oyunlarıda almaya başlarsın

tesekkur ederim csde 400 saat var zatende bilgisayarim kotuydu ondan seckin almay ihtiyaci duymadim rekabetci girmiyordum ama simdi alicam ne kadar erken o kadar iyi artik yapacak bir sey yok

hocam alın zaten paranızı çıkarıyorsunuz hatta kara dahi geçiyorsunuz ama 3. parti sitelerde satmanız lazım hile meselesi güven faktörüne bağlı o düşükse ne olursa olsun hile gelir seçkinle alakalı değil ama seçkin vac korumasıyla seçkin olmayanla arasında baya fark var şuanda yeni terminaller geliyor ve 20 dolardan satışta

hocam alın zaten paranızı çıkarıyorsunuz hatta kara dahi geçiyorsunuz ama 3. parti sitelerde satmanız lazım hile meselesi güven faktörüne bağlı o düşükse ne olursa olsun hile gelir seçkinle alakalı değil ama seçkin vac korumasıyla seçkin olmayanla arasında baya fark var şuanda yeni terminaller geliyor ve 20 dolardan satışta
tesekkurler hocam saygilarimla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,148
Üyeler
190,315
Son üye
koray1133
Geri