E tuşu ne işe yarıyor fivemda merak ettim şuanKlavyede devamlı E tuşuna basacak bi oto clicker arıyorum. Ne önerirsiniz?
Ben makro kullandım fakat hiç bir zaman sürekli basmıyordu.Sen basınca birden fazla kez basıyordu benim tavsiyem tuşun üstüne bir şey koy.Kokain üretirken 5-10Dk devamlı E tuşuna basmam gerekiyor.
Devamlı basanlar var bi tuş ile durdurup devam ettiriyorsun, bir tane buldum ama bazen sapıtıyordu ve discordta falan klavye çalışmıyordu.Ben makro kullandım fakat hiç bir zaman sürekli basmıyordu.Sen basınca birden fazla kez basıyordu benim tavsiyem tuşun üstüne bir şey koy.
Paydayde hile almıştım para basıyodum portakal koymuştum tuşun üstüne.
Hee tamam aklıma geldi FastClicker kullanabilirsin kontrol tuşunu F yaparsın açıp kapatırsın açınca E tuşuna basarDevamlı basanlar var bi tuş ile durdurup devam ettiriyorsun, bir tane buldum ama bazen sapıtıyordu ve discordta falan klavye çalışmıyordu.
Speed auto clicker kullanKlavyede devamlı E tuşuna basacak bi oto clicker arıyorum. Ne önerirsiniz?
Hee tamam aklıma geldi FastClicker kullanabilirsin kontrol tuşunu F yaparsın açıp kapatırsın açınca E tuşuna basar
O mouse için değilmiydi?Speed auto clicker kullan
bug a sokabilirsin aynı anda 6 tane falan yaptımı hatırlıyorum e spamlaKokain üretirken 5-10Dk devamlı E tuşuna basmam gerekiyor.