Fan yaprağı kırıldı.

Önce kendisi kırılır, normal bir bilgisayarda parmak koparacak kadar güçlü bir fan yok. Olsa onu kapatmak zorundalar açıkta bırakamazlar. Millet parmağını oraya sokup gider tazminat davası açar
Çok mantıklı :)

Önce kendisi kırılır, normal bir bilgisayarda parmak koparacak kadar güçlü bir fan yok. Olsa onu kapatmak zorundalar açıkta bırakamazlar. Millet parmağını oraya sokup gider tazminat davası açar
Yaprağın kalınlığı bi şeyi değiştirmez ama 10.000 devirden sonra parmağını kanatabilir

Yaprağın kalınlığı bi şeyi değiştirmez ama 10.000 devirden sonra parmağını kanatabilir
10000 devir çeviren bilgisayar fanı mı var? bi de 10000 devirden sonrası da var

10000 devir çeviren bilgisayar fanı mı var? bi de 10000 devirden sonrası da var
Bilgisayar fanı değil normal 12v luk dc motorları var 20.000 devir çeviren adam bilgisayara takmış deniyodu 10.000 devirdeyken parmağı gelmişti yarım cm kesilmişti

ekran kartı tam model marka nedir ? belki ucuza fan bulabilirsin

Bilgisayar fanı değil normal 12v luk dc motorları var 20.000 devir çeviren adam bilgisayara takmış deniyodu 10.000 devirdeyken parmağı gelmişti yarım cm kesilmişti
biz neden bahsediyoruz? o zaman metal yapraklı fan tak 1000-2000 devirde bile parmak koparır. stok halde olan bilgisayar bileşenlerinde parmak koparacak kadar hatta parmak yaralayacak kadar güçlü açıkta fan olamaz. firmalar bunu kendileri için yapmaz. o fanın yaptığı ufacık kesik yüzünden milyon dolar dava açarlar amerikada falan. insanlar böyle şeyler kolluyor dava açmak için. kahvem normalden çok daha sıcaktı üzerime döküldü yandım diye dava açan var.

Sapphire HD 7850 1 GB 256 bit. 85mm galiba, hiç olmadı benim eski sparkle 9800gt vardı onun fanı uyar mı acaba :D?
bu kartmı
bu kartmı.jpg

Öncelikle herkese merhabalar. 2.el aldığım HD 7850yi furmark ile ile test ederken fandan ses geldiği için elimi attım acaba ekran kartının fanından mı geliyor diye. ardından bir anda titremeye başladı bir tane fan yaprağını kırmışım :( diğer fan sorunsuz fakat 2.fanın yaprağı kırık boştayken sorun yok hiçbir şey hissetmiyorum fakat yüksek devirde titriyor. Bu şekilde kullanmam bir sorun teşkil eder mi yoksa yapıştırmalı mıyım?
Fanımın aynısı gibi. Fakat şu sıralar alamam maalesef :(. 1 2 haftalığına böyle kullansam bir şey olur mu ya da dediğim gibi eski sparkle 9800gt min fanını taksam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Titremesi iyi değil. Karta zarar verir. Fanı çıkarabiliyorsan çıkarıp kullanmak gerek veya bulabilirsen fan alman gerekir.
Çıkardığımda daha fazla ısınmaz mı? Eski ekran kartımın fanını taksam olur mu? Ya da başka 85mm fan?

Ekler

• 62CF6DAC-04DA-4814-8578-AAEF4DE3F8E5.jpeg
    62CF6DAC-04DA-4814-8578-AAEF4DE3F8E5.jpeg
    31.4 KB · Hit: 42
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,876
Üyeler
186,550
Son üye