Driver güncelleme programı

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
725
Driverları güncelleme programı var mı bildiğiniz önceden driver booster kullanıyordum sonra baktım kimse önermiyormuş format attım pcye şimdi nasıl kurabilirim

Driverları güncelleme programı var mı bildiğiniz önceden driver booster kullanıyordum sonra baktım kimse önermiyormuş format attım pcye şimdi nasıl kurabilirim
Ekran kartı için Nvidia ise

Amd için

Anakartın marka modelini google a yazarak support kısmından chipsetinide kolaylıkla güncellersin bios da güncelleyebilirisin.

Manuel güncellemek her zaman en iyi seçenek farklı programlar yanlış driver kuruyor.

elle güncellerim güncellemesine de hoparlörü jak girişine takıdğımda pc görmüyor onu yapamadığım için program istiyorum o belki bulur realtek falan yüklü ama görmüyor.

elle güncellerim güncellemesine de hoparlörü jak girişine takıdğımda pc görmüyor onu yapamadığım için program istiyorum o belki bulur realtek falan yüklü ama görmüyor.
Arızalı olabilir soket. Tekrar ediyorum kullanmayın öyle otomatik sürücü kuran programları. Anakartın sitesinden indirip kurmayı deneyin.

Arızalı olabilir soket. Tekrar ediyorum kullanmayın öyle otomatik sürücü kuran programları. Anakartın sitesinden indirip kurmayı deneyin.
arızalı olması imkanı yok anakartımda asus p5pl2-e ama sitede bulamadım

Nasıl emin olabiliyorsunuz? Sonuçta eski bir anakart.
format atmadan önce driver booster yüklemişti driver çalışıyordu çünkü jak girişi ama hangi ses driverını yükledi hatırlamıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yardım edecek yok mu hoparlörü çalıştırmam gerekiyor

Son düzenleme:
Sürücü güncellemek için uygulama kullanılmaz, manuel yapılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,846
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri