Valorant Hwid ban windows sürümü

Fehmican

80+
Reaksiyon skoru
28
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda kullandığım crackli AUTOCAD için hwid ban yedim ve bir arkadaş hwid banımı kaldırdı fakat Windows 10 Home 1909 kurmuştuk formatlamak gerekti hwid banı kaldırmak için. Şimdi windowsa güncelleme geliyor sürekli eğer 20H2 güncellemesini yaparsam tekrar ban yermiyim ?

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda kullandığım crackli AUTOCAD için hwid ban yedim ve bir arkadaş hwid banımı kaldırdı fakat Windows 10 Home 1909 kurmuştuk formatlamak gerekti hwid banı kaldırmak için. Şimdi windowsa güncelleme geliyor sürekli eğer 20H2 güncellemesini yaparsam tekrar ban yermiyim ?
valorantın hile programı bütün 3. şahız programları hile olarak algılıyor

Onu sormamış ki hocam?
demek istediğim orj olmayan uygulamalar kullanma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20H2 ye güncellersem ban yermiyim?
orjinal program kullansın hiç bi sorun olmaz

demek istediğim orj olmayan uygulamalar kullanma

orjinal program kullansın hiç bi sorun olmaz
crackli autocad ı nerde bulduysa artık ben bi siteden indirdim tron vürüsü bulaştı pc ye

Hocam öncelikle bende 3 aylık hwıd ban yedim siz nasıl açtınız veya açtırdınız bana da yardımcı olurmusun lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,314
Üyeler
188,074
Son üye
shadexpert
Geri