Vatan zorunlu mu?haziran sonu gibi alıcam ne zaman geir stoğa
Nasıl? Var mı PS5 stoğu şuan mağazalarda?Vatan zorunlu mu?
Bence mediamarktan al geçen gün ps5 mediamarkta 6k idi.
Çoğu yerde Diskli versiyon bulunuyor. Dijitalden emin değilim, kontrol etmek lazım.Nasıl? Var mı PS5 stoğu şuan mağazalarda?
6K ya PS5 dijital varsa alacağım o yüzden soruyorum yoksa PS4 Pro alacağım çünkü.
Hocam geçen hafta ben şansa gitmiştim kardeşime direksiyon seti alacaktık öylesine sordum ne kadar diye ps 5 dijital 6000 lira dedi.Nasıl? Var mı PS5 stoğu şuan mağazalarda?
6K ya PS5 dijital varsa alacağım o yüzden soruyorum yoksa PS4 Pro alacağım çünkü.
Dijital versiyondu.Çoğu yerde Diskli versiyon bulunuyor. Dijitalden emin değilim, kontrol etmek lazım.
Dijital alma bence ucuza oyun yok takas yokNasıl? Var mı PS5 stoğu şuan mağazalarda?
Geçen telefon bakmaya gitmiştik aslında keşke sorsaydım. Ben sitede yok mağazada da yoktur diye sormadım hiç…Çoğu yerde Diskli versiyon bulunuyor. Dijitalden emin değilim, kontrol etmek lazım.
Geçen hafta gittim ben de, of ya keşke sorsaydım gittiğim mağazada olmasa bile başka mağazadan getiriyorlar çünküHocam geçen hafta ben şansa gitmiştim kardeşime direksiyon seti alacaktık öylesine sordum ne kadar diye ps 5 dijital 6000 lira dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dijital versiyondu.
Her mağaza da var mı bilmiyorum ama bizim mağaza da vardı.Geçen telefon bakmaya gitmiştik aslında keşke sorsaydım. Ben sitede yok mağazada da yoktur diye sormadım hiç…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçen hafta gittim ben de, of ya keşke sorsaydım gittiğim mağazada olmasa bile başka mağazadan getiriyorlar çünkü![]()