Halil014
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,539
Oynanır çünkü forza çok iyi optimizasyon yapıyoroha apu sistemlerde bile 50 60 fps oynanıcak gibi normal ayarlarda
Steam sürümünü saymıyorum
Oynanır çünkü forza çok iyi optimizasyon yapıyoroha apu sistemlerde bile 50 60 fps oynanıcak gibi normal ayarlarda
aynen öyle. bir çoğu forza horizon 1-2-3 görmemiş sanıyorum ki. hepsi hemen hemen birbirinin aynısı. sadece ülke ve bir takım arabalar değişik. eski oyunlar pcde olmadığı için (3 var ama diğer 2si yok) insanlar forza horizon mantığını bilmiyorlar.çok fazla beklentiye girmeye gerek yok. her oyun bir öncekinin sadece biraz daha gelişmişi ve farklı haritada geçen versiyonu oluyor. normalde 2 yılda bir çıkıyor bu oyun. adamlar sony gibi gt serisini çıkartmaya 7-8 sene beklemiyorlar. o yüzden köklü değişiklikler yapmıyorlar, ki gt serisinde de öyle köklü değişiklikler yok baktığın zaman.İnsanlar forza dan çok şey bekliyor. Oyun lan işte. Forza Horizon 4 ün haritasının farklı olduğu ve gelişmiş grafikli oyunu
Sistem gereksinimleri çok düşük.Güncelleme Fiyat bilgisi:
Standard Edition: 469tl
Forza Horizon 5 Premium Eklenti Yığını: 329tl
Forza Horizon 5 Deluxe Edition: 535tl
Forza Horizon 5 Premium Edition: 669tl
![]()
Forza Horizon 5: Xbox Game Pass ile oynayın | Xbox
Dünyanın en iyi arabalarını kullanarak Meksika'nın sürekli değişen açık dünya manzaralarını keşfedin.www.xbox.com
Sistem Gereksinimleri:
Steam ve microsoft Store parçaları ayrı yazmışlar sanki steam'de eski nesil konsol sürümü var gibi çok düşük.
Steam:
CPU Intel i3-4170 @ 3.7Ghz or Intel i5 750 @ 2.67Ghz
RAM 8GB
GPU NVidia 650TI or AMD R7 250x
DirectX Version 12
Storage 80GB
Microsoft Store:
CPU Intel i3-4170 @ 3.7Ghz / Intel i5 750 @ 2.67Ghz or AMD FX-6300
RAM 8GB
GPU NVidia GTX 760 OR AMD RX 460
VRAM 2GB
DirectX Version 12
Storage 80GB
Konsollarda de durum şöyle:
Series S Series X Quality 1920 x 1080 at 30 fps 3840 x 2160 (4K) at 30 fps Performance Unknown resolution at 60fps Unknown resolution at 60fps
Kaynak: https://forza.fandom.com/wik
Forza Horizon 5 Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı: İlk Ekran Görüntüleri de Geldi
![]()
Forza Horizon 5 Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yılın en iddialı yarış oyunlarından biri olacak Forzo Horizon 5'in minimum sistem gereksinimleri açıklandı ve oyundan ilk ekran görüntüleri paylaşıldı.www.webtekno.com
bu arada bunu da atlamak istemiyorum. yere göğe sığdırılamayan dünyanın en "güçlü" konsolu kendisi için çıkan oyunda 4k 60fps veremiyor. performans modunda 2k yada fhd 60fps verecek. bakalım ilerleyen günlerde detaylanır. aynı şekilde bu forumdaki bazı fanboy arkadaşlar tarafından her oyunu 2k 120fps oynatıyor denilen series s daha kötü durumda. kendisi için çıkan oyun 2k çalışmıyor bile. 1080p 30fps. performans moduna alırsan (daha belli değil ama büyük ihtimalle) 720p 60fps oynatacak. ray tracing zaten söz konusu bile değil iki konsol için de. sadece fotoğraf modunda aktif olacak. yani o süper uçan kaçan konsollar bu şekilde oyun oynatıyor.
Series S Series X Quality 1920 x 1080 at 30 fps 3840 x 2160 (4K) at 30 fps Performance Unknown resolution at 60fps Unknown resolution at 60fps
İlginç. Series x forza Horizon 4 ü 4k 60 FPS oynatıyor diye biliyordum. Yani oyun Xbox one e da gelecek bu gereksinimler biraz fazla geldi ( konsol için ) PC de sıkıntı yok.bu arada bunu da atlamak istemiyorum. yere göğe sığdırılamayan dünyanın en "güçlü" konsolu kendisi için çıkan oyunda 4k 60fps veremiyor. performans modunda 2k yada fhd 60fps verecek. bakalım ilerleyen günlerde detaylanır. aynı şekilde bu forumdaki bazı fanboy arkadaşlar tarafından her oyunu 2k 120fps oynatıyor denilen series s daha kötü durumda. kendisi için çıkan oyun 2k çalışmıyor bile. 1080p 30fps. performans moduna alırsan (daha belli değil ama büyük ihtimalle) 720p 60fps oynatacak. ray tracing zaten söz konusu bile değil iki konsol için de. sadece fotoğraf modunda aktif olacak. yani o süper uçan kaçan konsollar bu şekilde oyun oynatıyor.
pcde yazılan minimum gereksinimler. muhtemelen 720p ultra low ayarlar 30fps olarak düşünülmüş.İlginç. Series x forza Horizon 4 ü 4k 60 FPS oynatıyor diye biliyordum. Yani oyun Xbox one e da gelecek bu gereksinimler biraz fazla geldi ( konsol için ) PC de sıkıntı yok.
O bile çok iyi bir gereksinim. Ultra için 1650s falan yeterli olabilir. Fh4 de durum böyle hatta 90 FPS lere kadar çıkıyordu. Benim ekran kartım da aynı şekildepcde yazılan minimum gereksinimler. muhtemelen 720p ultra low ayarlar 30fps olarak düşünülmüş.
muhtemelen olacak. fligt sim fiyatı da microsoft store ve steam için aynı. bunda da öyle olacak.steam da bu kadar pahalı olur mu sizce
Çoğu yerde 50TL den ön siparişler başladıGüncelleme Fiyat bilgisi:
Standard Edition: 469tl
Forza Horizon 5 Premium Eklenti Yığını: 329tl
Forza Horizon 5 Deluxe Edition: 535tl
Forza Horizon 5 Premium Edition: 669tl
![]()
Forza Horizon 5: Xbox Game Pass ile oynayın | Xbox
Dünyanın en iyi arabalarını kullanarak Meksika'nın sürekli değişen açık dünya manzaralarını keşfedin.www.xbox.com
Sistem Gereksinimleri:
Steam ve microsoft Store parçaları ayrı yazmışlar sanki steam'de eski nesil konsol sürümü var gibi çok düşük.
Steam:
CPU Intel i3-4170 @ 3.7Ghz or Intel i5 750 @ 2.67Ghz
RAM 8GB
GPU NVidia 650TI or AMD R7 250x
DirectX Version 12
Storage 80GB
Microsoft Store:
CPU Intel i3-4170 @ 3.7Ghz / Intel i5 750 @ 2.67Ghz or AMD FX-6300
RAM 8GB
GPU NVidia GTX 760 OR AMD RX 460
VRAM 2GB
DirectX Version 12
Storage 80GB
Konsollarda de durum şöyle:
Kaynak: https://forza.fandom.com/wik
Forza Horizon 5 Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı: İlk Ekran Görüntüleri de Geldi
![]()
Forza Horizon 5 Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yılın en iddialı yarış oyunlarından biri olacak Forzo Horizon 5'in minimum sistem gereksinimleri açıklandı ve oyundan ilk ekran görüntüleri paylaşıldı.www.webtekno.com
Başta 200 TL falan olup 1 yıl sonra 90 TL ye çekebilirler. Tabi hiç belli olmaz gears 5 gibi 90 TL de çıkabilirsteam da bu kadar pahalı olur mu sizce