Gamepower luna mı James Donkey 710 mu

Rampage Drop Plus al geç 350 TL civarında o fiyata ondan daha iyisi yok emin ol pişman olmazsın 1000tl lık kulakliklarda olmayan özellikler var o kulaklıkta
drop plus dediğiniz rm-k60 mı acaba

Luna diyenler kafasına taktı mı acaba o kulakliğı? Luna hiç rahat değil ve ses kasılmıyor JD710 rahat ancak onda da durum aybı. Drop Plus ya da HS35 diyorum ben.

Luna diyenler kafasına taktı mı acaba o kulakliğı? Luna hiç rahat değil ve ses kasılmıyor JD710 rahat ancak onda da durum aybı. Drop Plus ya da HS35 diyorum ben.
Bu drop plus isimli kulaklığı da çok kişi önerdi kullandıysanız tecrübenizi aktarır mısınız

Bu drop plus isimli kulaklığı da çok kişi önerdi kullandıysanız tecrübenizi aktarır mısınız
Hayır ben kullanmadım. Ben HS35 kullanıyorum. Ancak kullananlar aşirı memnun. Normalde Rampage Gamepower JD falan önermem ama bu kulaklık istisna olabilir.

Arkadaşlar merhaba 250-350tl arası bir bütçeye sahibim istediğim şey kulaklığın uzun ömürlü ve 7.1 olması (fps oyunları sık oynarım) kulaklığı günde 8 10 saate kadar takacağımı var sayarsak yormayan bir yapıya sahip olması gerekli benim için uzunca araştırdıktan sonra gamepower luna ve James Donkey 710 arasında kaldım tavsiye istiyorum
200 tlden fazla bir kulaklığın kulağınızı ağrıtacağını sanmıyorum bu arada

Arkadaşlar merhaba 250-350tl arası bir bütçeye sahibim istediğim şey kulaklığın uzun ömürlü ve 7.1 olması (fps oyunları sık oynarım) kulaklığı günde 8 10 saate kadar takacağımı var sayarsak yormayan bir yapıya sahip olması gerekli benim için uzunca araştırdıktan sonra gamepower luna ve James Donkey 710 arasında kaldım tavsiye istiyorum
Hocam sadece JD 710 kullandığım için iyi ve kötü yanlarını söyleyeceğim. Diğer kulaklıkları bilmiyorum ancak bütçenize göre JD 710 170 TL yani bütçeniz fazla ise daha yüksek bir şey, diğer arkadaşların önerdiği şeylere bakabilirsiniz.
James Donkey 710 Nasıl Bir Kulaklık?
İyi Yönleri;
+ Ses kasma konusunda güzel
+ Çok rahat ( Günlük 10 saate yakın kullanıyorum)

+ Ses ve mikrofon kalitesi güzel
+ Güzel bir görüntüye sahip
++ Yazdığım bu özellikler 170 TL lik bir kulaklık için tabii ki şimdi 350 TL lik bir kulaklık daha rahat yazan olmaz umarım.
Kötü Yönleri;
- Kablosu cidden çok sıkıntı çok fazla dolanıyor
- Yaz geldiği için uzun süreli kullanımlarda kulağı terletiyor
İyisiyle kötüsüyle benim fikrim böyledir sadece kablosu için bir tık daha özen istiyor ama yine de ben severek kullanıyorum.

gençler sanal 7.1e ekstra para ödemeyin her stereo kulaklık yazılımlar ile sanal 7.1 deneyimi yaşatabilir gidin kaliteli bir stereo alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gençler sanal 7.1e ekstra para ödemeyin her stereo kulaklık yazılımlar ile sanal 7.1 deneyimi yaşatabilir gidin kaliteli bir stereo alın
Ben baya ucuza jd710 aldıydım basları çok zayıf ona göre al kulak tırmalayabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,809
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri