Ps5 aldım ama bir sorum var

Techno08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,054
Psn üyeliği falan varmış aylık 40 lira. Ps5’i ilk açtığımda o üyelikler zorunlu mu yoksa normal ücretsiz hesap açıp daha sonra alabiliyor muyuz? Ben cihazı ilk açtığımda kart numarası falan girmeden direk CD takıp oynamak istiyorum ondan sordum.

Online için zorunlu.
Ama onun haricinde zorunluluk yok.

PSN üyeliği ile PS Plus üyeliğini karıştırıyorsunuz. PSN hesabı normal PS üzerinde kulalndığınız hesaptır, ücretsizdir. Aylık 40TL olan şey PS Plus ve alınması zorunlu değil.

Online oynamak istiyorsan almak zorundasın fakat sadece CD takıp oynayacaksan PS Plusa ihitiyacın yok.

PSN üyeliği ile PS Plus üyeliğini karıştırıyorsunuz. PSN hesabı normal PS üzerinde kulalndığınız hesaptır, ücretsizdir. Aylık 40TL olan şey PS Plus ve alınması zorunlu değil.

Online oynamak istiyorsan almak zorundasın fakat sadece CD takıp oynayacaksan PS Plusa ihitiyacın yok.

anladım hocam teşekkürler. Peki bu üyeliklerin multiplayer hariç ne gibi avantajları var?

Her ay 2 yeni oyun, PS Store'da ekstra indirim ve PS Plus Collection adlı 20 oyunu barındıran koleksiyona sahip olma

siz hangi konsolu kullanıyorsunuz hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aylık bazı oyunları oynamana izin veriyo ama üyeliği iptal edersen oyunlar gidiyo. Bide sanal depeolama alanı

o biraz kötüymüş ya. Neyse ileride düşünürüm o zaman

ilk defa hesap açıyorsanız psn plus ciddi indirimli bir fiyata geliyor tercih edilebilir

hocam şimdi ben minecraftın ps5 CD’sini bulamadım ps4 CD’sini aldım çoğu arkadaş çalışır dedi ama size de bir sorayım dedim. Uncharted god of war minecraft gibi ps4 cd’li oyunlar ps5’de çalışır değil mi grafik olarak kayıp yaşamadan?

Hayırlı olsun hocam (konudan bağımsız

Geri