Vitor Pereira Hayırlı Olsun

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
9,800
Trt Spor ve FBTV'de Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'yla anlaştığı belirtildi. Benim gibi tüm Fenerbahçeli kardeşlerime hayırlı olsun.
Bana göre iyi bir hoca ama Fonseca, Bielsa, Bilic gibi isimler beklerken Pereira biraz hayal kırıklığı oldu. 2015/2016 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı. Lig 2'nciliği yaşarken UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynamış ve meşhur Ivan Bebek katliamıyla Braga'ya elenmişti. Umarız umduğumuzu alamadığımız o sezondan sonra Pereira hocamla bu sefer sevinç yaşarız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz yanlışlıkla soru konusu açmışım normal konu yapabilir misiniz?

Trt Spor ve FBTV'de Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'yla anlaştığı belirtildi. Benim gibi tüm Fenerbahçeli kardeşlerime hayırlı olsun.
Bana göre iyi bir hoca ama Fonseca, Bielsa, Bilic gibi isimler beklerken Pereira biraz hayal kırıklığı oldu. 2015/2016 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı. Lig 2'nciliği yaşarken UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final oynamış ve meşhur Ivan Bebek katliamıyla Braga'ya elenmişti. Umarız umduğumuzu alamadığımız o sezondan sonra Pereira hocamla bu sefer sevinç yaşarız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz yanlışlıkla soru konusu açmışım normal konu yapabilir misiniz?
Pereiradan olmaz geçmiş olsun

Caner seri üzgün XD

Allah'ım neydi günaaahımmm.
İyi futbolcu alınırsa bişeyler yapar.

Yandık yine kanks , bi sigara daha yakim.
Şaka maka nedense bu durum beni heyecanlandırdı

Hocam geldi hocam 1 aydır yazıyorum pereira gelcek yarım hikaye tamamlancak diye inanmadılar sonunda hocam geldi

Demek ki Beşiktaş'ın başarılarını izlemeye gelen yine vitor pereira

pereira fenerbahçe müzesini bıraktığı gibi bulmuştur,alışması kolay olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,074
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri