Moderatörlük Görevimi Bırakıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yolun açık olsun...

Kimi sevdiysek gitti o yüzden hiç birinizi sevmiyorum
Bugün mutluluk yok sadece hüzün
IMG_20210701_202727.jpg

Yolun açık olsun abi zaten dün sohbet muhabbet etmiştik umarım senin için hayırlı olan şeyi yapmışsındır iyi bir moderatördün

Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri

Bildiğiniz üzere yaklaşık 6 aydır aktif olarak moderatörlük yapıyorum ve ortaya bir emek koymaya çalışıyorum.
Bugün ise bu künyeyi bırakma kararı aldım.
Nedenini soracak olursaksanız hiçbir nedeni yok aslında,tekrardan sizlerle beraber 'üye' adı altında vakit geçirmek ve bir miktar da kendime vakit ayırmak niyetindeyim.

Değerli yönetim ekibi ile görev yapmak ve DA-Forum'a değer katmak beni çok mutlu etti.
Konuyu açma sebebim de bana kırgınlığı olan dostumuz varsa açıkça dinlemek ve sizleri haberdar etmek.

Siz değerli dostlarıma elimden geldiğince adaletli davranmaya çalıştım,kalp kırmaktansa insan kazanmak benim için öncelik oldu.
Sizlerle beraber güldük,eğlendik,tartıştık ve en önemlisi keyifli zaman geçirdik ve 'üye' adı altında da geçirmeye devam edeceğiz.

Benim hakkım varsa siz değerli dostlarıma ve yönetime helal olsun.
Görüşürüz demiyorum çünkü her daim burada olmaya devam,profil mesajlarından veya diğer mecralardan görüşmeye devam ederiz .

Kendinize iyi bakın.
İyi Bayramlar ve Forumlar

Yolun açık olsun.

Selamlar Değerli Donanım Arşivi Forum Üyeleri

Bildiğiniz üzere yaklaşık 6 aydır aktif olarak moderatörlük yapıyorum ve ortaya bir emek koymaya çalışıyorum.
Bugün ise bu künyeyi bırakma kararı aldım.
Nedenini soracak olursaksanız hiçbir nedeni yok aslında,tekrardan sizlerle beraber 'üye' adı altında vakit geçirmek ve bir miktar da kendime vakit ayırmak niyetindeyim.

Değerli yönetim ekibi ile görev yapmak ve DA-Forum'a değer katmak beni çok mutlu etti.
Konuyu açma sebebim de bana kırgınlığı olan dostumuz varsa açıkça dinlemek ve sizleri haberdar etmek.

Siz değerli dostlarıma elimden geldiğince adaletli davranmaya çalıştım,kalp kırmaktansa insan kazanmak benim için öncelik oldu.
Sizlerle beraber güldük,eğlendik,tartıştık ve en önemlisi keyifli zaman geçirdik ve 'üye' adı altında da geçirmeye devam edeceğiz.

Benim hakkım varsa siz değerli dostlarıma ve yönetime helal olsun.
Görüşürüz demiyorum çünkü her daim burada olmaya devam,profil mesajlarından veya diğer mecralardan görüşmeye devam ederiz .

Kendinize iyi bakın.
İyi Bayramlar ve Forumlar

Emeğine sağlık.

Herkes bırakıyor...

Herkes gidiyor inceleme yapan tek mod sendin şimdi sende gidiyorsun :/
Yolun açık olsun abi.

ilk önce vesemir bıraktı sonra sen ne diyelim hayırlısi olsun helal olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

herkes gider mehmet yılmaz kalır (!)

O7...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.