Valorant eksik vp leri tamamlıyor !

Gocer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
467
konuyu açma nedenim daha eski , farklı platformdaki konularda artık vp vermiyorlar istedim vermediler gibi yorumların olmasıydı hesabımda 1750 vp vardı 25 vp eksikti istedim verdiler. Eğer sizde isterseniz veriyolar konuma napim yazanlar olucaktır amacım valorant oyuncularını bilgilendirmek.

Ekler

• unknown_2021.07.28-18.39 (2).png
    unknown_2021.07.28-18.39 (2).png
    41 KB · Hit: 358
Selam Mağazaya yağmacı vandal geldi 3000 VP eksik :O :oops: o.O2
Şaka maka adam ya riot.

Ş-Şey hiç VP'm olmadı da 1000 VP atar mısınız 👉👈

PC valorant kaldırmıyor ama 1250 vp var o.O2

Günaydın hocam, bazen destek ekibindeki kişinin insafına bağlı olarak 100 vp'ye kadar yolu oluyor.

Günaydın.

• Beğen
Reaksiyonlar: java
Muhtemelen çalışanın insafına kalmış bir durum. Şanslıysanız verirler.
Riot'un oyunlarında, sırf Riot'a para kazandırmamak için hiçbir şekilde skin almıyorum aldırtmıyorum. Skin almayın.
Riot oyuncularını önemsemeyen rezil bir şirket. Ben de arada eğlencesine LoL oynuyorum.

0 VP'yi 500 VP'ye tamamlıyorlar mı?
Bak birde yalancı riot vp istedim tanımlayamıyoruz dedi adam e sana tanımlamışlar? Tekrar isteyeyim ben

konuyu açma nedenim daha eski , farklı platformdaki konularda artık vp vermiyorlar istedim vermediler gibi yorumların olmasıydı hesabımda 1750 vp vardı 25 vp eksikti istedim verdiler. Eğer sizde isterseniz veriyolar konuma napim yazanlar olucaktır amacım valorant oyuncularını bilgilendirmek.
hocam nereden yaptınız. benimde alacağım şey için 100vp eksik belki tanımlarlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,960
Üyeler
183,926
Son üye
utkuwxe
Geri