YAYIN PC ÖNERİSİ

Klavye kulaklik mouse olarak da
950 civari yapiyor bunlar da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardes adam monitor klavye kulaklik mouse istiyor senin attigin sistemde samsung evo 860 secince 8000tl yapiyor ayrica islemci 3500x iyi degil 6 core 6 thread onun yerine 3600 islemci secicne 8300 ediyoe adam nasil geri kalanini alicak azcik mantikli at

Klavye kulaklik mouse olarak da
950 civari yapiyor bunlar da

Kardes adam monitor klavye kulaklik mouse istiyor senin attigin sistemde samsung evo 860 secince 8000tl yapiyor ayrica islemci 3500x iyi degil 6 core 6 thread onun yerine 3600 islemci secicne 8300 ediyoe adam nasil geri kalanini alicak azcik mantikli at
yazmayı unuttum R5 3600 Seçsin bi de :D

TN Panel kullanmamıyorsunuz kötü demeyin. Görüntüler gayet güzel.

TN Panel kullanmamıyorsunuz kötü demeyin. Görüntüler gayet güzel.
Kullandim kardesim sana eksilerini yazayim 2 3 saatten sonra baș agrisi yapiyor renkler soluk hic canli degil azcik egilince goruntu bozuluyor kotu yani onceki monitorum tn paneldu

https://www.incehesap.com/geforce-rtx-ray-tracing-PC-warrior-gaming-PC-fiyati-45606/ İşlemciyi R5 3600 Yapıp SSD yi Samsung 860 EVO 500GB Alabilirsin RTX 2060 Alma o bütçede
Ya hocam konunun basini bi okuyun adam hem monitor hem kasa klavye mouse kulaklik istiyoe attigin sistemde ssd kronik sorunlu o islemci alinmaz r5 3600 tercih edilmeli adamin oyniyacagi oyunlar belli zaten sadece kasa alsa tamam ama diger seylere para kalmiyor azcik mantikli 🤔

Kullandim kardesim sana eksilerini yazayim 2 3 saatten sonra baș agrisi yapiyor renkler soluk hic canli degil azcik egilince goruntu bozuluyor kotu yani onceki monitorum tn paneldu

Ya hocam konunun basini bi okuyun adam hem monitor hem kasa klavye mouse kulaklik istiyoe attigin sistemde SSD kronik sorunlu o islemci alinmaz r5 3600 tercih edilmeli adamin oyniyacagi oyunlar belli zaten sadece kasa alsa tamam ama diger seylere para kalmiyor azcik mantikli 🤔
hocam samsung 860 evo nun neresi kronik sorunlu bi kez ? :D yanlış gördüm kusura bakmayın kafama güneş vurdu gene

Ya hocam konunun basini bi okuyun adam hem monitor hem kasa klavye mouse kulaklik istiyoe attigin sistemde SSD kronik sorunlu o islemci alinmaz r5 3600 tercih edilmeli adamin oyniyacagi oyunlar belli zaten sadece kasa alsa tamam ama diger seylere para kalmiyor azcik mantikli 🤔
Vay be ben niye yaşamıyorum çok enteresan? 12 saat bilgisayar kullanıyorum filmi 1.50 metre öteden izliyorum görüntü hala net. Galiba benim TN Panel üretilimi kaliteli.

Neden olmasin ssd degistir sadece evo 860 yap su 630 sorunlu

Vay be ben niye yaşamıyorum çok enteresan? 12 saat bilgisayar kullanıyorum filmi 1.50 metre öteden izliyorum görüntü hala net. Galiba benim TN Panel üretilimi kaliteli.
Ben egilince dedim uzaktan ayni aciyla bakinca demedim sen bilirsin ama tn panelden film izledigin icin filmin keyfini alamazsin
su videoyu izlesen de anlarsin zaten ama neyae

Ben şunu düşündüm
James Donkey JD512 512GB NVMe M.2 PCI-E SSD Disk seçili
mikrofon kalitesi iyi ama ucuz 7.1kulaklık önerisi ok Sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,369
Üyeler
188,749
Son üye