Yardım Control Ultra'da Aldığım Değerler Normal mi?

hatta laptopa göre gpu baya iyi bi durumda

Valla hocam msı yapıyor ya ne diyeyim harbi harbi laptoptan kalite akıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam laptop eskiyse bakım zamanı gelmiş olabilir yetkili servise verebilirsiniz eğer böyle bi hizmet sunuyorlarsa
ya da bilgisayarcıya da temizletebilirsiniz
büyük ihtimal termal macun ve fan temizliğinden sonra cpu ısınma sorunu çözülecektir
kaç aylık cihaz

Yeni sayılır anca üzerinden 3 ay geçmiştir . tabi aldığm yer macunu adam akıllı yapamamışsa o zaman sıkıntı olur gibi

doğrudur msı sonuçta
cpu ısınmasının sebebi dediğim gibi alalı 6-12 ay olduysa bakım zamanı gelmiştir
yetkili servis böyle bi hizmet veriyorsa onlara vermiyorsa da bilgisayarcılara sorabilirsiniz ilgileneceklerdir

Yeni sayılır anca üzerinden 3 ay geçmiştir . tabi aldığm yer macunu adam akıllı yapamamışsa o zaman sıkıntı olur gibi
peki aldığınızda durum farklı mıydı
yani cpu serin mi çalışıyordu

doğrudur msı sonuçta
cpu ısınmasının sebebi dediğim gibi alalı 6-12 ay olduysa bakım zamanı gelmiştir
yetkili servis böyle bi hizmet veriyorsa onlara vermiyorsa da bilgisayarcılara sorabilirsiniz ilgileneceklerdir

peki aldığınızda durum farklı mıydı
yani cpu serin mi çalışıyordu

Evet rdr 2'nin ultra ayarlarında bile ekran kartım anca 80 dereceye gelmişti ama cpu yine aynıydı .

Acaba diyorum yazılımsal bir yük mü oluşuyor yada oyunlardaki bir ayar cpu'ya yük bindiriyorda olabilir .

Evet rdr 2'nin ultra ayarlarında bile ekran kartım anca 80 dereceye gelmişti ama cpu yine aynıydı .

Acaba diyorum yazılımsal bir yük mü oluşuyor yada oyunlardaki bir ayar cpu'ya yük bindiriyorda olabilir .
bilemiyorum hocam
garantisi devam ediyorsa garanti de denenebilir ama siz yarın sabah tekrar konu açıp sorun
dediğim gibi bilgim laptop aşamasında sınırlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,061
Üyeler
197,813
Son üye
EmR_
Geri